IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Илевън Кепитъл" трансформира заем към нидерландско дружество в капитал

СмартОкто360 Б.В., която е част от инвестиционния портфейл на дружеството, ще издаде 1 749 привилегировани акции в негова полза

12:32 | 14.01.22 г. 1
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

„Илевън Кепитъл“ АД ще трансформира в капиталово участие конвертируем заем, предоставен на СмартОкто360 Б.В. (SmartOcto360 B.V.), частно дружество с ограничена отговорност, учредено и съществуващо съгласно законодателството на Нидерландия.

Това съобщава компанията чрез сайта x3news.com.

Нидерландската компания, която е част от инвестиционния портфейл на „Илевън Кепитъл”, ще издаде 1 749 привилегировани акции от капитала си в полза на „Илевън Кепитъл”.

Съветът на директорите на „Илевън Кепитъл“ е възложил на изпълнителния директор да предприеме всички необходими правни и фактически действия, необходими за осъществяване на конвертирането, включително като упълномощава адвокати.

Планираните сделки по конвертиране на заема в капитал ще бъдат извършени при осъществяване на обичайната търговска дейност на дружеството и в тях не участват заинтересовани лица, допълва се в съобщението.

Свързани компании:

Илевън Кепитъл АД(11C)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:08 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
redcretin
преди 2 години
източчч
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още