Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

САЩ иска да забрани на фирми от сектора на отбраната да купуват редкоземни метали от Китай

Законопроектът обаче ще се отнася само за оръжия, а не за друго оборудване, закупено от военните на САЩ

1
 
4
 
4
преди 4 месеца
Аре ве! Аз съм за тая забрана!! Супер!
2
 
4
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Световното зло" наречена Америка живее в илюзии и още не се е " събудил" от дълбокият сън обхванат от болеста на " победата" в Студенаа война след распада на СССР мислейки ,че " победиха".Още мислят,че Светът принадлижи на тях те са доминиращи и те решават " съдбата" на света.Многополяният свят отдавта съществува а те за " щяло " или" не щяло" санкции не само към останалите но и на своите васали " съюзници" даже на собствените си фирми.Тя е най-тоталитарната страна като убеждава целият свят ,че е най-най- "демократичната".Пример ; хиляди ,От 200години в тая " демократична страна" защо има само две партии?- Забраненопо закон недопуска не разрешава да се регистрира нова партия.Не напразно когато попитали Р.Рейгън в коя партия гласува е казал"Между двете партии разлика ли има? ". Последният случай; За Тръмп някъде 73 милиона гласуваха за Байдън малко повече около 80 милиона( точно не помня приблизително са данните) мисълта ми е къде са гласовете на 73 милиона които гласуваха но не спечелиха.Значит Америка се управлява само от гласовете на една партия - това е най " демократичната страна".Гласовете на останалите?. При Буш младши съдът определи кой ще е Президент а не " Американският народ"
2
 
4
 
2
Императорът до: Императорът
преди 4 месеца
Ако имаха мозък, щяха да се спотайват, да не би китайците сами да се сетят да им спрат вносът на тези метали, много от които практически не се добиват другаде... ама то както имаше една приказка: за лудото не питай, то само се обажда...
2
 
4
 
1
преди 4 месеца
Ами вървете да ги копаете от Луната !!! Тия двамата малoyмници - котън и кели, сигурно мислят, че "редкоземни метали" са някакви технологически джаджи, които могат да бъдат изфабрикувани от мошшшшеникът мъск в гаражът му, а не че трябва да се добиват !!!