Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Тихомир Тошев: Банковите услуги на гише ще стават все по-скъпи

Тъй като повечето банки не плащат лихви върху спестените средства, хората държат парите си в обикновени разплащателни сметки, твърди кредитният консултант

0
 
8
 
7
khao до: Yanis83
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
имат си хора в парламента, кво дуго очакваш от лобисти и корумпирани типчета!
1
 
6
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
To те от години банките се мъчат да разкарат "излишния" персонал. Преди вече доста години, карах стаж в една банка (скучна работа), имаше една баба, която идваше, теглеше си парите от банкомата и ги внасяше отново на касата. От там всеки път й обяснявали, че няма нужда, но тя искала да види, че тия пари ги имало преведени. И това го прави в една и съща сметка.
0
 
10
 
5
abdul до: Yanis83
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ми тя печалбата е основно от такси. Те и такситата вдигнаха, така че е нормално.
1
 
9
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Такса извлечение банкова сметка 30лв.за 2 листа а4. Интересното е,че постоянно се хвалят с колко им се е увеличила печалбата,но същевременно повишават таксите.
2
 
3
 
3
abdul до: nkavrakov1982
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Защо? Не може ли всички услуги, които не ти трябват да са евтини, а всички услуги, които ти трябват да са още по-скъпи. Така няма нужда да се вдигат лихвите. Може обаче таксите да станат проценти на сумите. Лихвите ще се вдигнат, но само за кафевите, за зелените лихвите ще стават и отрицателни.
0
 
7
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
нали... но все пак няма да имаме избор дали да ви ползваме скапаните услуги или не!
1
 
6
 
1
преди 3 месеца
Тошев банковия бизнес не може да вдига до безкрай таксите защото цялата система работи на принципа на лихвите и цената на парите ,докато в момента лихвите са или нулеви или отрицателни а за ипотечните кредити за жилища са ниски .Банките не могат да продължат да оперират в среда на такива ниски лихви и такава огромна инфлация затова и лихвите ще се вдигат .