Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Руската рубла започва да губи статута си на любимец на инвеститорите

Геополитическото напрежение и инфлацията се отразяват на апетита на развиващите се пазари

2
 
2
 
6
khao до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
идеално е, таман скапания руснак да не може да си позволи нищо... пожелавам и да стане още по ефтина, че икономиката им да сцепи кюнеца!
6
 
1
 
5
Императорът до: redcretin
преди 3 месеца
Нещaстно и ощетено от природата същество, няма ли кой да ти обясни, че евтината национална валута е добра за икономиката? По твоята логика на ментален инвaлид, колко харнивна е преживяла южнокорейската валута и защо тая държава е една от най-силните малки икономики на света?
6
 
1
 
4
Императорът до: terziеv
преди 3 месеца
Мдам - цяла година рублата поскъпвше здраво срещу всички основни валути, но разбира се Тиквесторо не се сети да го спомене !!! Някога тая медия бе създадена именно за да учи хората да инвестират и да им показва добри възможности, сега приоритетът и е само жалката политическа пропаганда.
1
 
4
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Х- като Хаяско, Х- като халвинг :) Време за пазаруване на имоти по морето при разпродажбите от *** :)
5
 
2
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Сега сериозно - големите печалби от нафта и газ всъщност са причина за спад на рублата. По закон огромната част от тези приходи отиват за валутен резерв на РФ и натискат рублата. Русия има положителен търговския баланс и няма интерес от много силна рубла.
4
 
2
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Eгати... чудно как ли съм пропуснал предходната инвесторска статия "Руската рубла се превърна в любимец на инвеститорите". По някаква неизве$тна причина в$е попадах на $татии как Русия е на колене и фалира до две три седмици.