Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Западът ускорява кризисната дипломация, Блинкен ще се срещне с Лавров

Конфликтът между Русия и Украйна продължава да притеснява Европа, решаващите разговори вероятно ще се проведат в Женева в петък

3
 
2
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Той е диагностициран със синдрома на Аспергер. Не е толкова тежко заболяване, стига разбира се да не си се докопал до властта в страна с ядрено оръжие.
4
 
1
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
а едно кризисно ошамарване... като ги запукат американостите, руския мужик ще избяга до сибир, както навремето се разбяга страшната армия на Садам!
4
 
3
 
3
abdul до: Стоян Петров
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Не просто ги е струпала, а "НАСТЪПВА" към украйна! Така казва блинкен!русия пъпли към украйна. помощ! помощ! мейдей! мейдей! хахахаА някой каза ли защо всъщност путин иска да обладае украйната? Има ли някакви разумни аргументи или е някъв луд с ядрени ракети според вас?
6
 
1
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
кремълскиятпсихопат, онзи недомътек путин може ли да посочи друга държава в света струпала 100 хилядна армия на границата на съседите си? Не може? Как ще може, като носи на-гнусните гени на света и в ДНК-то си има 10% неандерталсконаследство, докато при нормалните хора е 1-2%. Погледнете му физиономията само, чист рус монголец макар и еврейче по майка. Когато ги сравните със Зеленски, кой ви прилича на човек и кой не? Да точно така.
3
 
3
 
1
преди 4 месеца
А блинкен какво предлага в замяна? Защото ако само опитва да заповядва на Русия да махне своите войски от собствената си територия, Лавров просто ще го изгони, и с право. Дипломацията е изкуство на взаимни отстъпки. Да се опитваш да заповядваш на някой, дето може да те смачка за един час, е най-малко смехотворно.