Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

Николай Денков би предложил учебната година да започва на 5 или 6 септември

Ако здравното министерство реши да затвори училищата по-рано от предложеното, ще го направи, заяви министърът на образованието

0
 
0
 
7
преди 4 месеца
Тук е до 2 часа. Там е до 4. Свършват на 27.Юни , започват на 27(или 28).Август
1
 
1
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
ейй, ще прецакаш евтиното гръцко море... :):)
2
 
1
 
5
mrynmryn до: kinshasa
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Да, в другите държави, имат друга математика... Кажи кой учебник е копиран? На всички пише кои са авторите, кой ги издава и тн. Какво се тормозят децата, не се ли тормозят повече, ако имат 7 часа на ден (до колкото помня, това е до 2 следобед), вместо да имат повече дни, да осмислят материала? У нас просто се учи по-малко в сравнение с други държави. И ако за вас тук е Африка, защо не отидете да живеете на друго място? Всичко е такова, каквото си го направите, ако не ви харесва публичното образование, може да пратите децата си на частно училище.
1
 
3
 
4
kinshasa до: Setver
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
А не трябва ли първо системата да се уеднакви и след това да се тормозят децата?Разбра се, че тук не е света, а по скоро Африка!Май не сте в България, за да правите подобни коментари?
0
 
3
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
***!Какъв е смисълът от подобно решение?Тя годината е загубена!Вдигнете нивото на учебните програми, а не тормозете децата.Искам да пуснат една задача за 4-ти клас от математиката в НС, да видим, колко депутата ще я решат - може би само тези с академични титли.Пратих подобна на приятели - инженери, ми всички ми казаха, че не получават отговора, който е зададен!?!?!? Аз също не разбрах, какво се иска от децата да намерят!Копират се чужди учебници, без да се осмисля, че системата там е друга, учат по други технологии и правила.Горките ученици, както винаги в нашата родина - не се търси подобряване, а се търси паричното облагодетелстване.Иновативни авоари, бързо усвоени.
3
 
1
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
За море са Юли и Август, а Септември си е за училище. Така е навсякъде по белия свят, нека и ние най-после да се изравним с останалите. Най-добре е начало на учебната година на 01.Септември и край на 15.Юли., с лятна ваканция отмесец и половина, това е масовата практика по света.
1
 
2
 
1
преди 4 месеца