Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Борис Джонсън обяви пандемията за приключена

Великобритания премахва почти всички мерки срещу COVID-19

1
 
2
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Тоя или ще си промени мнението бързо бързо, или ще го "сготвят" все някак. Прав е, че е нужна свобода, но живеем във времена, в които като искаш свобода... те сготвят.
1
 
3
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
А дано., но вначалото на пандемията Борката каза че няма опасност и Великобритяния няма да налага ограничения и мерки. Малко слевд това се извъртя на 360. Да видим, дано този път сериозен.
1
 
8
 
3
0pk
преди 4 месеца
Ето, Борката пребори пандемията напук на всички хейтъри! Важно беше някой да "провлачи крак" и за пореден път британците са за пример.
2
 
8
 
2
Един Българин до: nikiangel
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Крайно време е навсякъде по света да се разкарат всички ограничения и дискриминационни мерки! Не е нормално да съсипваме всичко, което бащи и деди са създали, но най-вече бъдещето на планетата - нашите деца, заради някаква настинка. Както се казва по-добр късно отколкото никога, а светът ще ги последва когато пенсионерът от Вашингтон разреши (за съжаление).
5
 
5
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Този според мен здраво се е напушил, но времето ще покаже. Ако почнат да *** като ***, ще се види че не е време още за разхлабване на мерките. Ако пък се окаже че е ОК, света ще ги последва.Win-Win situation, както самите те го казват.