Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Сделките с имоти в София са над 10 хил. за тримесечие за първи път от 2008 г.

Възможно е жилищният пазар у нас да достигне точка на насищане през третото или четвъртото тримесечие на тази година, прогнозира пазарен анализатор

1
 
13
 
10
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Цената на имотите в София е нараснала с 80 до 130 процента от 2017 до сега. Това са 4 години или с средно 25 процента на година. Е това ако не е балон не знам какъв трябва да е процента за да сме в балон
8
 
6
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Баснята с киселото грозде я знаем. Евтинкото се отлага за сега. За тези , които цял живот го чакат де. Не, че няма да се надуе балон, но това тепърва предстои и пукането далеч не е на дневен ред. Относно незаетите жилища - ами факт са. При ниските данъци на имоти у нас така ще е. Ама тези дето решават данъците са тези с имотите. Имаме поне 1 000 000 жилища в безперспективни села и градчета. Поне толкова. Имаме застарял жилищен фонд - панелките половината, а и много стари къщи. Реално от големия бум на соца около 1970та всичко днес е старо. Никого не карам да купува. Аз лично залагам на новото. Инфлацията тепърва предстои. Петрол, суровини - 10 години нагоре.примерно Чакайте евтинкото ако искате. Всеки да си мисли. Само не се заробвайте , както вече отбелязаха някои хора тик.
0
 
8
 
8
Kavon до: Yanis83
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Много точен коментар, но както е модерно напоследък - всеки сам си преценя!
0
 
15
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
A кога КЗП, ще подгони всичкото брокери, които публикуват обяви с лъжлива информация? В обявата 130кв, отиваш на място, няма дори 100.
0
 
18
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Много инвеститори има тази нашата страна.Не е страшно да изгубиш много пари,не е края на света да изгубиш и всичките си пари.Но, да изгубиш всичко и да задлъжнееш със сума,за която няма да ти стигне живота да я изплатиш цял живот, си е жив т...к.
3
 
7
 
5
khao до: Varfor
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
защо си мислиш че купуването има нещо общо с живеене или наемане на тези имоти ?
0
 
14
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ще следя с купа пуканки съдбата на изкупените на зелено апартаменти, за които няма да се намерят нито купувачи, нито наематели.Имам впечатления от два много големи комплекса във Варна и София. Всички апартаменти изкушени, сградите завършени преди 2 години, а сигурно и 30% от апартаментите не са обитаеми.
1
 
9
 
3
khao до: nkavrakov1982
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ДО КОГА КУПУВАЧИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ТЕЗИ ЦЕНИ ? -- > докато имат пари :)
0
 
12
 
2
преди 3 месеца
Колкото до продавачите, според него те имат право да искат по-висока цена, въпросът е доколко купувачите са склонни да я платят. На този етап те са склонни да плащат, но не се знае докога. -Това е сентенцията ...ДО КОГА КУПУВАЧИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ТЕЗИ ЦЕНИ ?Срещу купувачите са и строителите и банките и брокерите и собствениците на жилища,всички по веригата товарят купувача като едно магаре ,докато не падне на земята ,това е реалността .
0
 
13
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Несебър може и да отчел 50% ръст, но Созопол няма да отчете. Тази година трябваше да се пуснат в експлоатация около 120 апартамента в Созопол само по един проект - този на Николай Ламбуров - Свети Йоан 2, но въпросният го изостави, източи 2 млн. и излъга чуждите купувачи. Това не му пречи да дава интервюта как ще строи нови и нови проекти у нас и в чужбина.