Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Русия иска силите на НАТО да се оттеглят от България и Румъния

Руското външно министерство потвърди, че иска правно обвързващи гаранции алиансът да се завърне към границите си от 1997 г.

   1| 2| 3| 4| 5    
1
 
5
 
44
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Българин е, просто няма познания по история на родината си и затова няма самочувствие и чуждопоклонничи. По принцип, за невежеството си не е виновен той, а самата система, затова и не е ОК да се обиждат такива хора.
2
 
6
 
43
korn до: ing5rov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Да територията е наша, България е свободна и суверенна държава. Аз и почти всички българи сме свободни хора, освен руските роби като теб. Такива нещастниците като теб, много мразят свободните хора и искате да сме роби като вас, да мсе нещастници като вас. Едно време руския комунизъм беше рай за вас, никой нямаше възможност да живее както иска и да бъде нещо повече защото има сбособности и може. Затова сега пищите, защото си личи колкотоо сте некадърни и нещастни, злобни и страхливи.Ти не си българин, но не си и руснак, ти си никой.
2
 
5
 
42
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Цялата работа е яко дим. Нито Путин го е страх от войските на НАТО в Румъния и България, нито НАТО мисли да атакува Русия, нито Путин ще атакува България. Най-малкото в България има много голяма руска диаспора и много голям брой рубладжии.
5
 
2
 
41
ing5rov до: korn
преди 3 месеца
а територията наша ли е наистина ...?!
3
 
6
 
40
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
хахахаха нещастните руснаци щели да кажат кви войски да разполагаме на наша територия. Тези съвсем изтрещяха.
3
 
6
 
39
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
На гнусните алкохолици нищо не им остана, освен отново да тръгнат да заплашват съседите си. Пияни мизерници, НИКОЙ вече не ви иска! Стойте си в калната си дупка, само китайците ще ви дойдат на "гости", бял човек не иска и да стъпва при вас! Нагли, гнусни твари, точно *** от Мордор.
2
 
3
 
38
khao до: riik
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
да, често го правят... големи са пу*ки !
4
 
3
 
37
kmilchev до: Стоян Петров
преди 3 месеца
"русия трябва да бъде заличена!" Много силни думи. Какво път са ти направили руснаците в личен план? Да не би някоя рускиня да те е зарязала като си бил млад?
4
 
6
 
36
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
От началото на ВОВ до средата на 1942 година са дезиртирали 3.5 милиона руски войници. Сталин спира дезертьорството със заградотряди. Зад венните части разполага такива с картечници, които растрелват всеки отстъпващ без заповед или тръгващ да се предава. Такова масово дезертьорство, каквото са направили руските войници през първата година на войната с Хитлер, историята не помни.
4
 
6
 
35
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
русия трябва да бъде заличена!.....както виждам с тази задача се е заел товарищ путин. За 2021 година смъртността му е по-голяма от раждаемостта с 850 000 човека. Компенсира с внос на мигранти, млади азиатци и застарели руснаци от бившите републики. Една трета от москва е мюсюлманска, а новородените мюсюлмани са 1/2 от децата. Минималната му заплата е 200$, средната пенсия, 230$, средната заплата 640$. Лихвите са му от 11% до 15%. С две думи пълна мизерия. Виждайки измирането на собственият си народ, заместването му с мюсюлмани и мизерията с която не може да се пребори, какво може да направи? Ами войнички тук, войнички там и така до смърта си. Добре, но защо някой трябва да му се връзва на номерата?