Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

САЩ ще дадат писмени отговори на Русия по исканията ѝ за позициите на НАТО

Движение на руски военни сили през границата с Украйна би представлявало "подновено нашествие", коментира държавният секретар на САЩ

   1| 2    
0
 
0
 
11
redcretin до: korn
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не го мрази, не е виновен че се е родил такъв. Да проявим християнско милосърдие :)
0
 
1
 
10
Dr. Vatnikov до: aldy
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Скъсаняк, нали знаеш, че в пPoccия процентът на феновете на алаха е ДВОЙНО по-голям от Германия и Франция например? А че най-голямата джамия в Европа не е в Истанбул, а в Мацква? Същите тия кагебисти, от които произлиза джуджето с ботокса, преди 80 години сриваха църкви и убиваха попове. Сега видяха, че религийката идеално им пасва за контрил на все по-обедняващото им и оглупяващо население и станаха много "религиозни", че даже и топ попа им си е кагебист.
2
 
1
 
9
aldy до: korn
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Тикв0 ненагледна, така и не си могъл да схванеш какво съм написал. Християнство и еднополови бракове е нонсенс. Няма такова нещо. Запиши си го на червендалестия пиянски нос, та да не го забравяш. И по-полека с "бялата" раса, че извън България можеш да си докараш неприятности за расизъм, тикв0ч пр0ст.
3
 
3
 
8
korn до: aldy
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Абе ***, кво знаеш ти за Европа и европейските столици. В ЕС всички държави са християнски а населението е бяло. Има някав процент мюсулмани бежанци и това е. Я кажи, кои дъжави имат повече бяло и християнско население от европейските? Содомия и педофилия, това може да го има в махалата в която живееш. Никой няма да ме глоби че съм расист и християнин. Сигуирен съм че ти си мюсулманин и едва ли си бял. Такава омраза към белите християнски държави, която бълваш ти е типична за ислямистите. Я си признай каквя е твоята религия и народност,.
2
 
3
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
За тия "бели" и "християнски" държави, ТУЙ такава глоба може да си изкара в "цивилизованите" страни, че ум да му зайде. Глоба за расизъм с това "бели" и още една глоба за "християнски", с което засяга религиозните чувства на мюсюлманите. Да се радва, ако отърве ареста.
2
 
2
 
6
преди 3 месеца
Мани го - той от ядене на царевица с пестициди, е подлудял напълно. Няма как да не се сетя за "Царевичните деца" на великият Кинг...
3
 
4
 
5
дядя Вова до: ing5rov
преди 3 месеца
Е, остави ги хората да си купуват мандри на 8-ми срещу 9-ти септември. Да трупат опит в бизнеса - безценно. За другото има VISA & Master Card, ошибочка, карта МИР :)
3
 
7
 
4
aldy до: korn
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
А бре хах0, де ги видя тия бели, че и ХРИСТИЯНСКИ народи? Половината Европа е пълна с мюсюлмани, в центъра на големите европейски столици мирише на пико4 и поцапани гашти. "Християнски" народи, които отричат Христа и са нагазили здраво в содомия и педофилия? Християните казват "Почитай баща си и майка си, за да живееш дълго и добре". А "християнските" народи отричат "баща", "майка", "син", дъщеря" и т.н. И съвсем по "християнски" настояват за еднополовите бракове. Голям гювеч ти е в мозъчната кухина и никога няма да се освестиш. Вервай ми.
3
 
3
 
3
ing5rov до: korn
преди 3 месеца
и май пак ше требе да се отвори Народния съд и Белене / освен централата / .
1
 
5
 
2
doba до: korn
преди 3 месеца
Той и Филов е бил така през 1938г. АМА през 1944?.. 6 години разлика и 1-ва българска армия стига до Балатон(биейки се с бившите си камеради)...