Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Зеленият сертификат отпада в България при 60% ваксинация

Ако заетостта на интензивните легла за болни с Covid-19 падне под 5%, той също ще бъде отменен

1
 
5
 
10
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Долнопробна лъжа! В Европа отпанда ли?! Напротив. Даже кликана на либерастите го прави задължително. Ей това ще се случи и в България. Хубавата новина е, че в САЩ е яко мазало. Ивермектина работи и все повече и повече набира скорост.
2
 
5
 
9
evlogi до: bgMan
преди 3 месеца
Еми то много от ваксините са поставени преди повече от 9=10 месеца.А що се отнася до Кирчо....там няма кво да се коментира.Че и е зодия овен,а не знам дали сте се опитвали да убедите или разубедите в нещо зодия овен,
4
 
8
 
8
дядя Вова до: melon
преди 3 месеца
Защото народа измени на традиционните си ценности и търси всякакви с нетрадиционна ориентация (във всякакъв смисъл) да го оправят. Е, на, получава си го..
2
 
15
 
7
преди 3 месеца
Този Кирил Петков, откъде се появи?! Мнооого странни приоритети има!Защо все не можем да случим на нормални управляващи?
2
 
16
 
6
преди 3 месеца
Като се има предвид колко ваксинирани се заразяват отново с Ковид дали въобще някога е възможно заетостта на интензивните легла за болни с Covid-19 падне под 5%? Аз мисля че е невъзможно. Кирчо отново обижда гражданите си като ги лъже нагло като хитър ******к.
3
 
10
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Инжектираните през януари, февруари, март миналата година - вече не се броят за инжектирани, нали... Май мога бързо да направя списък с десет неща, които ще се случат преди да се съберат 60% инжектирани в България.
2
 
10
 
4
преди 3 месеца
75% , 70% , 60% - Късо от БОМБАТА.
3
 
10
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
О супер! И помощите също ще продължат до тогава, нали Кире?Значи ако никога не стигнем 60% (или 5% интензивни) никога няма да се отменят ковид помощите, правилно ли разбирам? Страхотноо :)))
4
 
11
 
2
преди 3 месеца
Има достатъчно страни потвърждение на тая подла лъжа! Че и с по-голям %.
4
 
10
 
1
преди 3 месеца
Зеленият сертификат отпада в България при 60% ваксинация >> Лъжат !!!!