Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Висш германски военен подаде оставка след коментар в защита на Путин

Команднащият военноморските сили Кей-Ахим Шьонбах е поискал от германския министър на отбраната да го освободи незабавно от задълженията му

   1| 2    
1
 
0
 
11
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Идеален момент да изгорят калинките, за разлика от българските им аналози - които често си остават национални предатели на активна служба (и после що БГ 50 години назад и 30 у лево).Жалко, че ще се потрошат пак ресурси за въоръжение, ама от друга страна има и много оръжие за скрап - та явно ще набутат и в тая война... последната за Московия преди да я преименуват обратно на хаганат :)
4
 
2
 
10
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Само да ви припомня, че всички военни в Европа и повече от половината народи симпатизираха на Хитлер. Доста му се и кланяха. Той събираше немски земи. Какво стана? Сега голяма част от германците са с турски, източноевропейски и малко африкански геном. Путин имал еди симпатизант сред военните и голямо чудо станало. Хитлер поне не бе жив когато стана геномната революция в Германия, а Путин е жив и вижта как таджики, узбеки и всякакви азиати-мюсюлмани обладават родината му. Единственият начи да отложи агонията е да направи насила 40 млн украинци руснаци. Няма да стане. Премерено, претеглено, разнесено.
3
 
2
 
9
преди 3 месеца
Ще не вмерла Украина! Слава Украине! Хохлодебилом слава! Зиг-хайл! Зиг-хайл! Зиг-хайл! Зиг-хайл! Зиг-хайл! Зиг-хайл!
1
 
4
 
8
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Предишният Министърът на Отбраната действително беше глупава даже рядко може да се срещне тъкъв ексземпляр като каза "Да използват Американските ядрени ракети срещу Русия за да я накажат заради " окупацията " на Крим".( Ханса има около 230 танка и много малко самолети) Тая не по-малко глупава от предишната въобще да не говорим за Министъра на Отбраната на Англия когато на танк обикаляше и се смееше като болна покрай Белоруската граница . Трагедия е !- Някой ще си спомни Полският Министър на Отбраната тай е толкова слабоумен въобще " щастие" е да срещнеш такъв изключително рядкост ..Защо е така ? Защото престъпниците кавбои ги назначават на тях им трябва такиви личности- колкото е по- *** толкова по- добре важи правилото.
4
 
2
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Точно така, всички мордорски проксита - на бунището.
1
 
3
 
6
Gocho до: abdul
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Той бе принуден да си я подаде ,т.е. изпълнил заповед на вишестоящ от него
3
 
1
 
5
abdul до: Petar2015
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Оставка на военен.. това не е ли отказ да изпълни заповед или нещо като измяна?
1
 
9
 
4
преди 3 месеца
Уволнен, защото е казал истината - вече типично за "демократичния" свят. Ама нищо де - ако стане война - уpoдливата лecбийка, дето се води "министър на отбраната" лично ще води германската армия. Няма причина да се бои, че някой мужик ще я оскверни - то и руснаците вече не пият чак толкова, че да налетят на такъв килиkaндзер.
1
 
5
 
3
ing5rov до: Petar2015
преди 3 месеца
вече е изгорел човекот ... връщането на работа е възможно единствено ако изгорят тиа над него ... : )))
1
 
7
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ако се окаже че е бил прав, ще го върнат ли на работа?