Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Стрес тест на ЕЦБ очертава рисковете за имотния пазар от изменението на климата

Регулаторът залага 45% спад на цените на имотите в райони с риск от тежки наводнения заради глобалното затопляне

1
 
3
 
6
khao до: aldy
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
еххх, ти ме удари с другата опорка, че ако спрем тецовете, нема да има храна за дърветата ... дай линк и към статията на НАСА де :) не се срами! :):)Изобщо не мисля да споря и да оборвам, отдавна оборени опорки.. има железни данни, който му се чете да чете и мисли.... Който иска да получи смляна, звучащо добре, но неверна информация, да те пита теб! Апропо, кислорода на тая планета основно се генерира от фитопланктона, дърветата правят не повече от 20%... ама ти от къде да знаеш, като не си чел нищо извън фейса!
4
 
1
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Изследванията на учени от различни страни показват, че намаляването на СО2 под известни граници води до ликвидирането на растителността, която пък генерира кислорода на планетата. Ако това е основната цел на зеленоглавите, може да продължаваме в тази насока. Само дето резултат няма как да има, защото 95% от СО2 се генерира от бактериите в Световния океан, голям процент е на вулканите и едва около 0.5% е резултат на човешката дейност. Ама пари от вулканите или от бактериите няма как да се вземат, затова се търсят будалли, които са готови да си плащат за невежеството.
1
 
3
 
4
khao до: aldy
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
така е, за цял живот ще ти остане... лошото е че и другите страдаме покрай вас!Даже и доказателства си измисляш, въпреки че има толкова достъпни научни данни! ... кажи и за Гренландия, как се е садяло пшеница когато е отишъл Ерик Червения за първи път! :):)
3
 
1
 
3
aldy до: khao
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Когато човек е глуппав, то е за дълго. Глобалното затопляне няма как да е резултат на човешката дейност. Доказателство за това са цикличните изменения на климата на планетата през последните десетина хиляди години, когато човешката дейност практически е липсвала. Постъпва се по същия начин, както с фреона и одоновата дупка. А от това падат милиарди и се отстраняват конкуренти. За фреона, който е 4 пъти по-тежък от въздуха, стигането на горните слоеве на атмосферата, при това около Антарктика, е мисия невъзможна. Но това не попречи на дупеона да се нагуши с милЯрди и сега е невъзможно да се купи нещо от друг производител. Та аналогията сама се навира в очите. Въпросът е "кой има интерес"?
3
 
3
 
2
khao до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
не всичко... самото глобално затопляне е причинено от нас - хората! :):) и прехода ще се случи, тъъъп! По един или друг начин, ние само имаме частичен избор по кой начин да се случи! ... или ще потребяваме по малко и по чиста енергия ... или популацията ще трябва да се редуцира ... като с болестите е! Или трябва да сме по слаб вирус, или по малко като бройка... зада не убием средата на гостоприемника! .... или убиваш средата и с нея заминаваш и ти!
2
 
4
 
1
преди 3 месеца
На зелените талибани всички са им виновни и всичко е причинено от глобалното затопляне. А как ще направите зеления си преход без минните компании и добиваните от тях ресурси, ***-0ти?