Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

На Европа ѝ се налага да използва скъпите, мръсни въглища

Цената на северозападните европейски въглища с доставка през февруари се увеличи с над 3% и се намира на най-високото си равнище от три месеца във вторник

1
 
1
 
8
преди 3 месеца
Koлко пъти сме говорили че тези управници в Европа не знаят какво правят. Те слагат каруцата пред коня. Изчакайте нещата да се развият, технологиите, нови енергийни процеси да се изобретят - па тогава ще се премине към други горива. Не и Не, те искат да обърнат законите на физиката, да дотират, да напечатат пари, да обърнат хода на природата. Не случайно тези въглища, петрола, газта са в земните недра - природата го е дала. Тъпуняци страшни.
1
 
1
 
7
Gocho до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Това" напред ",нещо студено и тъмно бе ,че и скъпо
1
 
1
 
6
преди 3 месеца
За тазгодишната ситуация с въглищата има една фраза на английски:dead cat bounce.Този термин се използва в инвестиционният свят за да обозначи временно покачване на някакъв актив ,който иначе се намира в дългосрочна тенденция на западане.Изразът идва от идеята,че при определени условия, например ако падне доста отвисоко,дори умрялата котка може да подскочи...
3
 
3
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Айде пак отборът на 3мата глу.аци цъфнал да дрънка. Таварищи, свиквайте, светът ще върви напред, а не назад. Временни проблеми винаги е имало, но те не спират прогреса. Вас ви стяга обувката, щото сте кремълски слугинаж и виждате накъде отиват нещата, ама така е, свиквайте.
2
 
6
 
4
преди 3 месеца
Европа все пак се налага да използва скъпите, мръсни въглища == заради некадърните брюкселски водачи. Корупмирали са ги китайците!
2
 
6
 
3
преди 3 месеца
Зеленашите колкото повече се връткат, толкова повече се надяват на тръиъгълният *** с ръбове: нефт, газ и въглище.
2
 
6
 
2
преди 3 месеца
Въглищата не са скъпи и мръсни защото въглеродният диоксид не е замърсител, а е храна за растенията. Производството на химически торове за селското стопанство става през преработка на петролни продукти и без тях би настъпил глад с библейки пропорции, който да заличи 9 от всеки 10 жители на света и може би точно това е целта на декарбонизацията?
2
 
5
 
1
преди 3 месеца
ъхъ ... инак студ на кутийки и глад на филийки , с мечти за глобално затопляне .