Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Депозитите в банковата система през декември отново преминаха 100 млрд. лева

Ръстът на паричното предлагане в България се е забавил до 10,7% през миналия месец, отчете БНБ

0
 
1
 
6
bgMan до: pass
преди 3 месеца
Ти сигурно живееш на някоя друга планета. Вече година банките отказват депозити, защото нямат достатъчно желаещи за кредитиране.
1
 
5
 
5
Dr. Vatnikov до: s3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Грешка, не всички имаме кредити. Кредити имате основно тия, дето сте финансово неграмотни (изключвам част от ипотечните кредити и инвестиционните кредити). Ама то какво да очакваш от човек, който пише облеГчавам?! Няма друг да ви плаща кредитите, не е лошо да го проумеете.
0
 
7
 
4
nkavrakov1982 до: s3
преди 3 месеца
Това че ти имаш кредити или още една дузина народ не означава че всички имат кредити или че всички ще имат проблеми да ги изплащат .Истината е че се мисли не когато вече си задлъжнял,а преди да вземеш дълга .Живей по обрано,прави си сметката ,не е казано да се ограничаваш но не и да живееш извън възможностите си .Нямаш пари,кредита не е решение ,намери си по добре платена работа ,излез ако трябва в чужбина ,спести си парите и се оправяй,но да отодеш в банката и да се овъртиш с дългове е най -лесно и после да ревеш че не можеш да плащаш и да чакаш някой да те подкрепя
6
 
2
 
3
s3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Всички имаме кредити, наистина е добре държавата да помисли за вариант за облегчаване на кредитоползвателите. Така ще се подкрепи и банковия сектор като се намали големия дял на лошите кредити у нас. А и ще се стимулира потреблението и икономиката.
3
 
8
 
2
nkavrakov1982 до: pass
преди 3 месеца
Предлагам банките да започнат дори да връщат пари на тези дето взимат кредити и да им плащат солидно преди да им опростят всичко,може и някой безплатен апартамент да им подарят на длъжниците .
6
 
6
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Това е добре, няка да има повече депозити, че да има средства за нови кредити на нуждаещите се и за закърпване на балансите на банките. Дано лихвите още дълги години да останат нулеви, че да може хората да вземат евтини кредити и да рефинансират старите такива. Ако може дори да се помисли за опростяване на някаква част от кредитите на хората ще е добре.