Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Латвия обвини Германия в "неморални отношения" с Русия

Според военния министър на Латвия това води до разделение между Западна и Източна Европа

   1| 2    
0
 
4
 
17
Dr. Vatnikov до: Gocho
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
А за балтийските, дори не си ги приближавал, да не говорим за ай кю-то ти, след като дрънкаш, че се били издържали с ...русофобия. Хората там мразят кремълския Мордор съвсем безплатно.
1
 
3
 
16
Dr. Vatnikov до: Gocho
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ходиш...в пенсионерския клуб! Няма човек, стъпвал в Мордор и излязъл от центъра на 2та водещи града, да не е видял огромната мизерия, кал, безхаберие, безперспекивност и отчаяние, гасено с масов алкохолизъм!
3
 
4
 
15
Gocho до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ходя в Русия и в Англия ама това за което пишеш не го виждам в Русия ,но виж в Англия го виждам
4
 
4
 
14
Gocho до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Там по балтийските земи се надяват да си изкарват прехраната, като професионални русофоби ,чрез псувни по Русия За това и сега плюят Германия ,но реално за Русия става въпрос
2
 
4
 
13
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
И специално за теб, Митьо, ето ти цифрите за БВП ППП на глава:...52 Литва53 Естония61 Полша65 Латвия74 кална расийкаДори и по този показател пияниците са назад, изобщо да не спименавам, че важният показател за населението е доходи срещу покупателна способност! ...
3
 
4
 
12
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Мазньо глупав, не се гледа БВП ППП по държави, а на глава, щото като държави и Индия излиза много "богата" по тоя показател, а като идеш там... Ама *** сам и виж бе и в Мордор и в Балтика да видиш разлика, огромна разлика. Латвия и Литва вече са на ниво централна Европа, а Естония на ниво Испания. А в расийката като идеш и виждаш мизерията, истинска мизерия, безперспективност и алкохолизъм от отчаяние. В центъра на Масква и Питера добре, като за чужденците да покажат, а на 20 км от там почва калта и мизерията. То кво и да очакваш от Мордор с тия мизерни заплати и пенсии.
6
 
3
 
11
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Ватенка, умееш ли да ползваш Гугъл? Напиши: "Списък на страните по БВП (по паритета на покупателната способност)". Кой знае защо по тази класация, показваща РЕАЛНИЯ жизнен стандарт на населението, Русия е на ШЕСТО място, а балтийските микроби изобщо ги няма в първите 40 !!! Тоя по-висок стандарт, хем В ПЪТИ (?!?!?!?) съществува само в скудоyмната ти тимбeрица. Надявам се центовете, които изкарваш, спамейки тук, да ги събираш, за да си наемеш квалифициран психиатър, не че и той ще може да ти помогне. Тия държавици са толкова жалки, че плачат окаяно само задето Русия се отказа да ползва техните пристанища и ЖП-мрежа за превоз на своите стоки, тоест те са нахални прoсяци, също като укрите !!!
3
 
5
 
10
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Всички сме наясно за какво става въпрос, само руските блюдолизци не могат или не искат да проумеят : "МОСКВА, 28 янв РИА Новости. Бедность и низкие доходы ключевая проблема России, так как она несет за собой многие другие, заявил заместитель председателя Совета безопасности России Тем не менее, отметил зампред Совбеза, это проблема не единственная в повестке дня остаются проблема коррупции, технологического отставания, необходимости создания современной инновационной экономики.Дмитрий Медведев в интервью РИА Новости и прочим ведущим СМИ."
5
 
4
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Заразлика от русия и турция, които трябва да бъдат заличени, германия трябва да бъде превъзпитана. Со кротце, со благце и со малце лобут, както чичо Сам умее.
2
 
3
 
8
преди 3 месеца
Тия пък що звънкат кат никой не ги натиска ?