Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Фандъкова: Има опасност от разреждане на линиите на градския транспорт

Част от приходите от "синя" и "зелена" зона в София се насочват в подкрепа на градския транспорт

   1| 2    
1
 
2
 
13
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
баси тъппунгера си ... и за тролл не ставаш ...
5
 
2
 
12
Dr. Vatnikov до: Mavi Goz
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Го.вна си ручал само ти. И продължаваш. А по темата явно ай кюто е толкова ниско, че дори и нв разбираш какво ти се говори.
1
 
8
 
11
Mavi Goz до: Един Българин
преди 3 месеца
Мноо ми е интересно, като вкараш Фандъкова у кауша, как точно ще решиш проблема с цените на енергията, които са факт в цял свят, благодарение на 20-годишните усилия на една зеленяшка клика, докарала нещата до антиикономическа истерия, подкрепена от достатъчна на брой празноглава популация... ? Щото проблемите с цената на енергията в публичния сектор е само началото на нещо, което вече не намрисва, а см ърди на тотална катастрофа...?!
1
 
8
 
10
Mavi Goz до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Браво! Точно това е начинът! Държавата, строила ТЕЦ и АЕЦ, които да да захранва със добивани в България ресурси (ДА, България с едни от най-богатите в Европа залежи на уран), да произвежда евтина енергия, да търгува изгодно и да преразпределя доходите по социално справедлив начин, или - както беше по соца. Само един въпрос трещи в пространството: ОТИ РУЧАХТЕ ГО ВНАТА 30 години ти и целата ви пасмина...? ;) :lol:
0
 
9
 
9
petrg5s до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Еми щото са много прости.И сега ще фалират половината бизнес като тръгне лавината.И магистрали спряха и всичко.Тотален дизастър.Единствено се подържат с огромните заеми който теглим в момента
1
 
5
 
8
Стоян Петров до: Един Българин
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не обвинявам никого. Така както се опитвам да съм обективен, вероятно ще започна да се чудя какво да направя ако общината ми предложи автомобил с водач, например. В края на краищата, субсидиите са път за никъде а те постепенно започват да предопределят животът на индивида. Правят го зависим и несамостоен, но вероятно това е и целта.
3
 
5
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Вместо да се дрънкате за глупости, да зададем важния въпрос: България е нетен износител на електроенергия, около 30% от енергията се изнася. Въглищата за ТЕЦ са си наши. АЕЦа също, ВЕЦ също. Не знам колко газ се ползва за производство на ток и дали изобщо се използва. Тоест - енергопроизводителите, които в огромната си част са държавни, са на огромни свръхпечалби при същата себестойност, както и преди кризата. Е какъв е проблема тези свръхпечалби да се насочат обратно в икономиката и дори да не разберем, че цената на тока се е променила?! А за печалбата от износа даже не говоря, там е огромен бонус за бюджета.
0
 
6
 
6
abdul до: Един Българин
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
софия си има метро, провинцията - бдж.къв е проблема?
3
 
4
 
5
Един Българин до: Стоян Петров
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Братле, дай да правим разграничаване между самоковската учительница и жителите на града. Ние НЕ я избрахме, а ни я ИЗБРАХА! Това че тя краде не е новина , а и като се има в предвид от коя партия е това им е в кръвта.Всичките приходи от паркиране трябва да са на цемтъра за градска мобилност вкл. и градския транспорт. Аз такъв рядко ползвам защото е изключително неудобен в северните квартали (без Надежда). Колкото до строежа на метрото не можеш да кажеш кой на кого го е строил, защото по тази логика ние ще строим тунела под Шипка. Едно е сигурно Фандъкова трябва да не излезне от затвора и за завода за горене на отпадъци в центъра на София, но това не ви интересува вас, нали?
0
 
7
 
4
преди 3 месеца
Продължаваме промяната другари ! До пълно затъмнение и хиперинфлация !