Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Ще присъедини ли войната Украйна към Европейския съюз?

Не виждам как може Украйна да бъде приета в ЕС в кратки срокове, посочи доц. Христо Христев, преподавател по право на ЕС

0
 
1
 
2
studioaa до: Веск
преди 3 месеца
Полша не спасява Германия от ленин - комунистите си създават съветска република в Бавария след първата голяма война начело с болшевика и личен приятел на ленин евгени левин. Тази република просъществува няколко години преди да бъде разгромена от разгневените баварски опълченци, които по-късно стават ядрото на кафявите ризи на фюрера. Такива сили са много подобни на бандеровците в Украйна днес и те размазват комунистите. Полша не събори комунизма днес - дори напротив възкреси го. ес е комунизъм да се гордееш с членстово в съюз, който не зачита частната собственост и национализира точно като ленин си е направо смешно.
4
 
5
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Трябва. Надявам се. Украйна спасява Европа от ***, точно както Полша през 1920та година спаси Геврмания от Ленин. Полша събори комунизма. Сега рашата си навлече отмъщението на Полша, Литва, Латвия , Естония и Румъния за дивотиите на Сталин от 1939та и 1940та. Те си чакаха отмъщението и си го получиха. С НАТО зад гърба си. Де да видим. Белият свят не ще ГУЛАГ. Рускоговорящите в Украйна за ден станаха украинци. Просто в ГУЛАГ е по-лошо.