Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Украинците бягат от Мариупол, докато Русия се опитва да го превземе

Руските въздушни удари, артилерийски и минохвъргачни снаряди са унищожили цели квартали в стратегически важната цел

   1| 2| 3| 4    
3
 
8
 
23
Dr. Vatnikov до: 0pk
преди 3 месеца
Горкото копейниче, за разлика от теб аз съм ходил там и добре знам какво е положението и кой и как започна войната, защото все още има хора, с които работя там. Евтините ви опорчици си ги задръж. Преди 2014 там никога не е имало проблем, преди да се появят "гражданските движения" диверсанти на преоблечени руски военни и запасняци, които опитаха да превземат Одеса, Мариупол, Харков, Донецк и Луганск. В последните 2 града успяха, в другите 3 не. Даже в Одеса малко ги и позапалиха. А всичко тръгна отново от Пyттю, както и Крим, като наказание за проевропейския път на Украйна и изхвърлянето на Янукович и останалата робска шлака.
3
 
8
 
22
преди 3 месеца
Така като чета надолу, още има ходещи некролози в България, дето не могат да преживеят настъпването на 1989 г. Путин и той така.
7
 
4
 
21
0pk до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Слушай кърлеж, гледай внимателно до какво води платената русофобия и си прави правилните изводи. Всичи ще ядат хурката заради гнили ябълки като тебе.
4
 
5
 
20
Dr. Vatnikov до: 0pk
преди 3 месеца
Кои кадри, изгонването на 1,5 милиона украинци от проруските милиции в Донецк и Луганск, след окупирането им от преоблечени руски части през 2014? Ти кой си мислиш, че лъжеш?
6
 
6
 
19
0pk до: bigmamascandal
преди 3 месеца
И не мен ми се насълзяваха очите като гледах същите кадри от Донецк. На хората сълзи не им останаха.
2
 
7
 
18
Solar Power до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Илюзията за демокрация е в съвецкия съюз. Защо ? Защото тук има такава и ти пишеш пълни глупости. Върви сега в някой руски форум и напиши нещо за войната :) Ела пак тук и дай инфо какво се е случило и тогава обсъждай демокрацията :)
3
 
5
 
17
Solar Power до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Нацистисте окупираха Крим ! Украйна дори не беше и помисляла за ЕС или НАТО. Виновник е Русия ! Първото което трябва да направи е да се изтегли от окупираната държава включително и от Крим. Всички убити и разрушения да бъдат платени от Русия (може и лично от Пут лер той има пари). Донбас и Луганск международен протекторат. Изселените украинци Русия им плаща имотите на двойна цена от преди войната. Путин може да го обесят някъде !
1
 
8
 
16
Solar Power до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Браво ти изкара милиони нацисти :) Хахахахха ! А я ми кажи какво прави русия изобщо в друга държава ?!?!?!?!? То и баба може да си измисли,че в Конго има нацисти и да ги нападнем ли какво за да им заграбим газта и ресурсите ? Тези може да ги обясняваш на някой от втори клас и може да те гледа зяпнал !
2
 
8
 
15
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Снимковия "матрял" е за вовата и другата ***. Вече 3.5 милиона бежанци и само те не разбраха ,че има война. Може би им трябат 5 милиона или 10 милиона ? Или пък всъщност изобщо няма война ? Всички кадри са монтаж. Дори няма руски войски изобщо на територията на Украйна ? Всъщност дори няма и ракети това е хуманитарна помощ пусната от Русия точно такава каквато пускаха и във Финладия през 1940-та. На руската пропагадна могат да се вържат само *** :)
2
 
9
 
14
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Как е патронът ти, онази кремълскамъстия? Крие ли се в бункера? Злокачественото му заболяване овладяно ли е и ако да с какви препарати? С руски, хахахахаха? Колко му остава на тази земя и готов ли е да се престави пред ....... ? Как ще се оправдава за деянията си този кремълски Ахтихрист? ПП Колкото и да се напъваш, общественото мнение в България превъзмогна русофилските си настроения. Пък ти продължавай да пишеш за копейки.