Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Украинците бягат от Мариупол, докато Русия се опитва да го превземе

Руските въздушни удари, артилерийски и минохвъргачни снаряди са унищожили цели квартали в стратегически важната цел

   1| 2| 3| 4    
6
 
8
 
13
преди 3 месеца
Ето така се стига до профанизацията на ниските слоеве на населението, уважаеми дами и господа от Инвестор, като допускате да се разпространяват лъжи и пропаганда. Само вижте пост номер 4 отдолу! И после да не се чудитв и питате като преди няколко дни "как да накараме глухите да чуят истината в русия". Това е следствие и от вашите действия.
5
 
7
 
12
преди 3 месеца
Искам да кажа едно браво на админите, изтрихте ми коментарите, с които ви призовах да не позволявате да се разпространява зловонна кремълска пропаганда, а трoлът разпространител оставихте. БРАВО.
4
 
1
 
11
преди 3 месеца
В битката за Сталин град ген. Паулус направи същата грешка ,разруши го ,не успя да влезе с танкове ,спря атаката,дойде зимата,обкръжиха го.
9
 
0
 
10
преди 3 месеца
*** = туууземците
9
 
1
 
9
дядя Вова до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Има, но тогава няма как да правят илюзията за демокрация. А тя е жизнено важна за ***, както слънцето и въздуха за всяко живо същество..
6
 
4
 
8
дядя Вова до: khao
преди 3 месеца
Пращат, нашите тираджии казали, че това, кое мислехме, че е хуманитарна помощ за Украйна, било зелени дървени сандъци. С надпис ВМЗ и пр.
10
 
1
 
7
преди 3 месеца
Руска агресия винаги си трябва! Ето Пентагона получава пари за повече оръжие, отколкото е искал, ВПК-то да не заслабне: https://youtu.be/l4rVBOlpU7s
7
 
9
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Прашщайте оръжие на белите хора... Срам ме е от нашите продажни политици!
5
 
8
 
5
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 3 месеца
И не се приреснявай, скоро петрола в България НЯМА да е мордорски! Да видим дали няма да има.
13
 
12
 
4
преди 3 месеца
Украинците не бягат от Мариупол, защото нацистите не ги пускат. Окопали са се там и ползват жив щит. Ако някой избяга, си е жив бонус. Нацисткият полк Азов има още няколко дена живот. Русофоби, не мога да се размина от вас по улиците! Слизайте от колите си и пеша! Здравословно е. Ай да се просълзавате, като не горите руски бензин!!! Като нацистите заравяха живи 8 години, като убиваха деца - не се просълзявахте!!!