Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

400 училища и детски градини в София сами ще си произвеждат зелена енергия

София е първата столица в Европа с таксономичен анализ, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова

0
 
3
 
9
преди 2 месеца
Замислили са нова схема да краднат гербавите.
0
 
1
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Само мога да предположа какви пари ще се "УСВОЯТ" за безсмислени измишльотини по този проект. Инсталацията вероятно ще струва колкото самата детска градина. Накрая ефективността ще бъде незначителна и пак ще се захранват като преди.
0
 
0
 
7
khao до: Един Българин
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
нали 2:1 с кислорода, както и аз бях казал. :):) ако не е експозивен, можеше ли да се ползва за гориво, бензина как е от към експозивност, ами метана, ами бутана? и нали не си представяш цистерни с тонове водород върху детската градина... Но с прав че най вероятно ще е пропито от гербаджийски кражби ... поне в това иги бива!
1
 
0
 
6
преди 2 месеца
Мхм, първо хлапетата ще копат биткойни в пясъчниците налято. Назима ще се горят в печките :)
0
 
2
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Линията от гара Яна ще кара *** в центъра на града за да се горят с цел да стане "по-екологичен" града. "Чудесна" идея за 4 милиарда лева, отделно от панели и водород колко ще откраднете ще разберем като сменим кмета 2023та.
1
 
2
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
В съотношение 2:1 е изключително взривоопасен. Нещо повече водородът (протий) минава през почти всякакви материали и не може да бъде съхраняван току така. Не е добра идея да се взривяват деца, но да речем, че ще се построи отделна сграда за съхранение и горене към всяка детска градина.
2
 
3
 
3
преди 2 месеца
ПОЗОР за всички софиянци, които на последните избори се криеха в къщи, докато хъxpeците си преизбираха това недоразумение. Ти първо построй детски градини за нуждаещите се деца, нагла сeлянко, после пиши фантастическите си разкази. Енергийно независими - а цяла зима като няма слънце - дечицата в къщи при мама и баба !!! И вземи махни укpoпският пaрцал от общината, че не само ще те прогоним от София, ами и ще те съдим !!! Чужда делегация ли има в СО, че на фасадата и виси чуждо знаме?
2
 
0
 
2
khao до: forexar
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
щото като добавиш кислород, става вода... а тя не е за пиене :))) което го прави изключително опасен в родината ти
1
 
4
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Енергиини източници с "водородни клетки" в детските градини? Това си е научна фантастика. Интересно дали родителите ще се съгласят - водорода не е безопасно нещо.