Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

Пестенето на енергия е от полза и за климата, и за сметките

Намаляването на потреблението на енергия ще свие и енергийната зависимост на Европа, пише в анализ МАЕ

0
 
2
 
5
преди 2 месеца
"цената на енергоизточниците расте, а намаляването на потреблението означава и по-малко разходи за домакинствата."Я тогава вдигнете още цената за да си намалим още разходите
0
 
2
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Най - добре се отразяват - спиране на пътувания , екскурзии , празнентва и ресторанти .............. Но от известно време затварянията спряха , че не знам до къде ще я докараме с тая свобода .
1
 
1
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Всяка стока е енергоемка . Стимулирането на потреблението и икономическите ръстове са най - опасни за планетата . Но това трябва да е глобална политика на икономически регрес , а не хрумвания на отделни домакинства .
4
 
1
 
2
khao до: cyclop
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
хаха, в очите на неукия руснак, даже и лошо написаните и безсмислени статии изглеждат като пропаганда... а да си извадиш извод от един цитат на някъв чантаджия, е дъното!
2
 
3
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Да пестим енергия е конкрена помощ за украинския народ, а и за нас самите", ... При всички жалки и елементарни опити за манипулация на различни теми през последните две години, това е може би най-долнопробното и нищожно нещо, което съм чел... Ако дори за милисекунда сте могли да не изпитате болезнено отвращение след прочитането на това, притеснявам се за вас.