IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

InBet "влиза в мача" с гръм и трясък

Новият букмейкър получи лиценз

21:00 | 28.04.22 г.
Автор - снимка
Създател
InBet "влиза в мача" с гръм и трясък

Когато един треньор усети, че ситуацията в отбора му не е добра, прибягва към новите си играчи. По такъв начин и inBet влиза в „мача на букмейкърите“, за да вдигне още повече качеството и конкуренцията на техния „терен“ у нас. Компанията има зад гърба си години опит в игралните си зали из цялата страна и вече предприе логичната крачка да стъпи и в онлайн пространството след куп отлични впечатления, които остави в клиентите си до момента.

Инбет е поредният нов букмейкър, който получи лиценза си през 2022 година, за да се присъедини към така или иначе елитната компания от онлайн сайтове за залози в нашето интернет пространство. Очаква се фактът, че Inbet е добре запознат с навиците и интересите на играчите, имайки богат опит в казината, да им даде силен начален тласък в стратегията им след старта на тяхното онлайн присъствие.

Първата оферта към потребителите им говори точно за това – inBet е приготвил страхотен начален бонус, който ще варира от 5 до 500 лева, а най-добрата новина е, че той не е обвързан процентно с първоначален депозит в сметката на всеки нов потребител. Единственото условие е подаръкът от сайта да бъде изигран спрямо определени условия на inbet, но това е стандартна процедура за всеки букмейкър у нас и по света.

Освен отличните оферти и бонуси, които очакваме да стават все по-интригуващи, InBet със сигурност ще зарадва всичките си потребители и с изкушаващи коефициенти на спортните събития. Рецептата им е ясна – по-малка печалба за компанията, която се прехвърля в по-добри оферти за играчите. Кой би се оплакал?

В спортната секция ще присъстват всички популярни и не толкова спортове, за да може всеки потребител да намери сферата, където е най-вещ, и да излезе печеливш в края на деня. Заедно с отлични коефициенти, ИнБет със сигурност ще предостави и много опции за игра като завишени залози, кешаут и други изненади, с които да направи преживяването и играта на тяхната платформа едно истинско удоволствие.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още