Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Wall Street приключи най-мрачната си сесия от 2020 г. насам

Икономическите опасения изтриха над 1300 пункта от стойността на Dow

1
 
1
 
5
evlogi до: Императорът
преди 1 седмица
Бе ти леж на таз кълка.Я да го нямаше тоз капиталов контрол,който не позволява в момента чужденците от "неприятелските" държави да продават акциите си и да изтеглят парите си,както и задължението износителите да продават веднага 100% от валутните си приходи на РЦБ, пък да видиш...А курсът на рубличката е малко като курсът на лева през 85-уж беше левче за долар, пък кат речеш да купиш, нещата се оказваха съвсем други..Ако изобщо можеше да намериш...
1
 
2
 
4
khao до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
бах те и във великия инвеститор, щом незнаеш що се случва така.... хахахаха! нещо за вдигане на лихви да си чул тия дни... или от лапане на руски не ти остана време?
4
 
2
 
3
преди 1 седмица
Що така - бе? Явно Вова Путин е виновен - за това, че на годишна база зеленичкото поевтинява спрямо рубличката, а американската борсичка се срива, докато руската расте. Злодеят Вова, който провокира тая проклета война между САЩ и невинната жертва Мексико... подлецът му с подлец.
1
 
6
 
2
evlogi до: KPABA
преди 1 седмица
Ай стига си чеса езика, ми отивай,че бикът чака...
4
 
6
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Що бе? Вчера Фед каза, че всичко е просто е един лош сън и магически ще се оправи като се събудим. Гледам вече долара удари 300 рубли. Всичко е наред, ще печатаме и даваме на балъците от Азия да бачкат за нас.