Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Масови гробове в Украйна разкриват нарастващ брой жертви

Междувременно САЩ ще предоставят още помощи за нападната страна, а съпротива на Унгария пречи на ЕС да договори петролното ембарго над Русия

1
 
1
 
7
преди 1 месец
жертвите са убити с куршуми от калашников , значи убийците са руснаци ... новичок втора серия ...
2
 
6
 
6
cherney до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Жалка руска отррепка
4
 
7
 
5
penman до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
О, другият проруски *** се появи с нови глупости! Не разбра ли, че копейките, дето ти плащат фашагите от Кремъл, не струват нищо?!
3
 
9
 
4
Oбичам България до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти бавно-загряващ/развищаш ли си? Само ти ли не разбра, че крепостните селяни убиват невинни хора и крадат като скотове, защото завиждат на рускоговорящите родени на запад от тях? Какви доказателства ти трябват два месеца по-късно? И защо го пишеш това изобщо - искаш да ни убедиш, че руската орда на Алах не убила цивилни християни ли?
2
 
11
 
3
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Митьо, дребен комплексар, говорител на някого ли си станал, че даваш мненийце в множествено число? Това лесно се обяснява от психологията - ниско самочувствие и самомнение, казано по друг начин - комплексар и лузър. А относно лъжите - хехе, цял свят знае кой е лъжеца. "Няма да нападаме Украйна", "Не сме ние в Крим", "Русия никого не е нападала никого", "Не свалихме ние малайзийския самолет", "Никога не сме нападали Украйна", "Крайцерчето Масква потъна от незагасен фас", "Зеленски е фашист, нищо че е евреин, защото най-големите фашисти са евреите" и тн. Толкова са жалки твоите господари, че вече предизвикват погнусено-подигравателни физиономии по цял свят. Ее, някъде и ядосани, Пyттю се извинява на Израел тия дни.
11
 
3
 
2
преди 1 месец
Знаем кои са убийците в Мариуполь. Всеки ден почти руснаците прекратяваха огъня и отваряха хуманитарни коридори, въпреки че това им беше неизгодно, защото украинските военни използваха това, за да се прегрупират и заемат позиции, но почти никой не излизаше, дори украинската министърка на вътрешните работи ЗАБРАНИ мирното население да бъде пускано да се евакуира !!! Това казват и спасилите се. Въобще укрите някога да са организирали евакуация някъде, дори когато са имали тази възможност? Апропо - какво стана с Буча - нали още преди 3 седмици започнаха да есхумират трупове, за да изследват кога и как са убити? Гробното мълчание в случая говори страшно много - очевидно истината хич не е удобна за укpoпският режим !!! И оня ден казах - ИЛИ ще си траят завинаги, ИЛИ ще извадят някакви данни и изводи, ама когато вече е твърде късно за независима експертиза - и пaлякът пак ще се сърди гръмогласно, ако някой му поиска доказателства, в случая от независим източник. ВСЕКИ ДЕН лъсват нови и нови лъжи и машшшшшинации на укpoпите !!!
2
 
9
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
От руски бок луци друго не може да се очаква.