Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

„Газпром“ се стреми да поддържа доставките на газ за Европа

Компанията уверява своите европейски клиенти, че могат да продължат да плащат за природен газ без да нарушават санкциите, които Западът наложи по-рано

3
 
4
 
5
ing5rov до: cyclop
преди 1 месец
...в страната на глупацците ... те тролевите си мислят , че като дойде валякът , ше избягат да баламосват на друго място ...с нови никове / и полове/ .
3
 
4
 
4
cyclop до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Точно така ще е. Ще заменим мощностите със слънчеви батерийки и вятърни мелници. И ще добавим още даже, нали всички коли ще са електромобилчета. Ако няма суровини за нови вятърни мелници, понеже желязото и некои други работи идват от РУСИЯЛОШАЛОША, може да ги правим от рециклирани ПЦР тестове, от тях има изобилие. А дотогава ще возим газ от другата страна на планетата с кораби, това е супер мега екологично. Ех че хубаво е да живееш в страната на приказките.
2
 
3
 
3
ing5rov до: Solar Power
преди 1 месец
ъхъ , той тока се въди у жицата ...
4
 
3
 
2
Solar Power до: Alex Silver
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нищо няма да резервират вървим км пълна електрификация. До 10 години ще се чудят на лого да годават този петрол и газ :)
5
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Газпром" ликвидира възможността за използването на втората тръба на СП-2, като насочва тръбите в сухоземната част за газифициране на самата РФ. Сега Германия и да размисли, вече няма да е възможно да използва повече от половината капацитет. А като се резервират и 50% за несъществуващи доставчици, остават мижавите 25% от първоначалния капацитет, а това са около 12 млрд кубометра годишно. Морската част си остава, платена половината от умните инвеститори. Да се оправят юропейцете, да не са малки? А ако не могат, все ще се намери някой нов "художник" пак да ги оправи. Хем им е ред, хем им се пада.