Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

ЕК още няма пробив в позицията на Унгария по петролното ембарго срещу Русия

От началото на войната в Украйна страните от ЕС са платили почти 60 млрд. евро за покупката на руски петрол, газ и въглища

2
 
2
 
6
Dr. Vatnikov до: andy
преди 1 месец
Едни от партията на Орбан ги заловиха на гeй парти в Брюксел, докато бягат по г.ащи, или си забравило? Значи сега герои ли са ли са гадни обратни, айде изясни си първо опорките, после скимти!
4
 
3
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Министър-председателят на унгария орбан, не се различава особено от онзи унгарец орбан, който през 15-ти век е направил топовете с които мехмед завоевателят е сринал стените на Констатнтинопол. На въпросът на мехмед, защо го прави след като е християнин, орбан отговаря че всичко си има цена. След това и сънародниците на орбан бяха поизтребвани от турците 150 години, но това са подробности. Та така съвременният орбан също си има цена, която путин с удоволствие му плаща. Ще запитам (риторично) ЕС, докога щетърпи този реннегат орбан?
3
 
2
 
4
andy до: andy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Може и да си им обещали нещо повече от това да са на власт и да грабят най-бедната държава в ЕС - България, САЩ може и да имат план за Балканите, но това не трябва да е на гърба на всички страни членки в ЕС""Българското правителство, което явно е решило да срине не само собствената си държава и икономика, вече става опасно за цялото съществуване на ЕС, разделението в България вече е видно от месеци, но това не трябва да рефлектира на всички страни. Относно ембаргото за петролни продукти, българските управници явно са решили да убият българската икономика, която е зависима от руският нефт на 95%, но това няма да го допуснем за Унгария и ще се противопоставим с всички средства на тази лудост."
4
 
2
 
3
andy до: andy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ерно Шалер - БарошЕвродепутат от партията на Орбан:-" Едни продали се на САЩ, измамници рушат интересите на ЕС, опитват се да разрушат всички търговски връзки между ЕС и Русия в полза на частните си интереси. Тези хора в момента управляват България,..."
4
 
3
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Браво на Унгария! Да има едни с акъла си в тази инфантилна Еуропа!
5
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Няма ли най-сетне унгария да бъде изхвърлена от ЕС? Докога ще търпим фриволното поведение на орбан? Мисл