Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Съдбата на "Северен поток 2" - 11 млрд. евро погребани в Балтийско море

Уебсайтът и телефоните на проектната компания са закрити, служителите - уволнени и дори не е ясно кой носи отговорност в случай на щети

   1| 2| 3    
0
 
6
 
28
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 2 седмици
Хахаа, като гледам, май ти ревеш! А с прословутите акцийки на гаСпром кво става? Май никой вече не ги брои за актив, нито ги търгува. Че и на москалската биржа не можеш да ги продадеш, щото не си opк по паспорт. А гъCпрома добре ще избие сега тръбичката, като продажбите му паднат минимум двойно, а Пyттю го изтисква за пари за войната.
3
 
3
 
27
преди 2 седмици
Газпром се наби с 4.5 МБ, ама вече отдавна си ги изби то високите цени. Германия загуби евтините си и сигурни доставки - и скоро ного ще реве, ного. Междувременно газопроводът си е там и в един момент вероятно ще му дойде времето.
0
 
6
 
26
khao до: Werter
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
изобщо не се бъркам ... пременил се Илия и пак в тия. Мутрата му смени името няколко пъти, но е едно и също нещо, което беше платено от бюджета.. с нашите пари, и няма да се избие... никога!
3
 
3
 
25
v_tin до: evlogi
преди 2 седмици
Какъв е проблема с газопровода- нещо му има ли, що ли
4
 
0
 
24
v_tin до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
То за можене може, но не газпром ги плаща
5
 
1
 
23
Werter до: khao
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Малко се бъркаш. Южен поток беше спрян пред 9 години и така и небеше построен. Ако имаш предвид Балкански поток, също се бъркаш:1. Строителството му възлезе на 2.75 милиарда, а не 3 милиарда2. Сумата не е платена от бюджета.3. 750 милиона Газпром плати при влизане на газопровода в експлоатация, т.е. разходът реално е 2 милиарда, но не бюджетни пари. 4. Получаваните ежегодно такси за транзит са няколкостотин милиона. Ще си гоизбием бързо. Само *** би искал да убие златна кокошка.5. Балкански поток ни позволява да държим Газпром и Сърбия за топките.
8
 
1
 
22
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Съдбата на "Северен поток 2" - 11 млрд. евро погребани в Балтийско море === Морската част е 9 млрд, а не 11 млрд. Половината са платени от частни западни компании. Авторшата за тях ли се радва или за някой друг?
8
 
1
 
21
Alex Silver до: evlogi
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Германия беше предупреждавана нееднократно за рисковете свързани с този газопровод. === Какви рискове? Кой предупреждаваше Германия? Биг Брадър, като предлагаше "сигурния" шистов газ, дето така и не дойде, когато имаше нужда от него. Мноо сте прозди, ве. Ама защо смятате другите по-проззди от вас?
7
 
1
 
20
Alex Silver до: Oбичам България
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Въобще, уникални безмозъчни варвари... === За Фукушима ли намекваш? Че там май имаше "малко" изкуствено цунами. Радиоактивността се покри от радиоактивните милиони тонове вода от Фукушима. А Дядя Сэм се прави на умряла лисица.
5
 
5
 
19
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
....ако украинците продължат с шантажа за транзита през тяхна територия току виж видим статия " Северен поток 2 заработи". Германците са ги предупредили официално и нещата могат много бързо да се обърнат от "подкрепа за украйна" в "лъжите ви вече не минават". Но вие тука продължавайте да си слагате плюсчета на глупавите коментари щото леба е скъп а трябва да се яде!