Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Асен Василев: Индикативната дата за приемане на еврото остава 1 януари 2024 г.

Недопустимо е и нямаме морално право да вкарваме България в еврозоната, българският народ трябва да бъде попитан, настояват от „Възраждане“

   1| 2    
1
 
0
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз бих се обзаложил че на 1 януари 2024 еврозоната ще е не по-малко стабилна отколкото е днес. Понеже видях че има коментари на противоположното мнение им предлагам да се разберем за някаква сума и да сключим този бас.
0
 
3
 
10
andy до: andy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всъщност напълно възможно точно това да е целта им. Безпрекословно изпълнително правителство, което да изпълни поставените му задачи в най-кратки срокове, а след това потоп на тази територия. Американците са хитри и подмолни, не са никак глупави.
2
 
3
 
9
andy до: scott
преди 1 месец
Няма профилна снимка
С това правителство трудно ще доживеем до 2024. За 3 месеца направи повече поразии от предишното за 12 години, а и рейтинга му се срина главоломно. Тези хамериканци съвсем се ос-раха този път. Заложиха на най-куцото магаре.
1
 
3
 
8
mrynmryn до: nkavrakov1982
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ела на себе си, питай народа колко депутата има в парламента, питай ги, кои са последните ни три президента, питай ги какво е "главница" - 70+% няма да ти отговорят. Тук дори половината изобщо не трябват да имат право на глас, по време на избори.
2
 
2
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Докъто не сме в Шенген - няма опасност да приемем еврото, ако ще кирето да кацне на марс за целта. Няма държава, която не е в Шенген и е приела еврона - законно. Решенията на българското правителство по въпросът са маловажни, засега.
2
 
3
 
6
andy до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Фен на ДИКТАТУРАТА си, казваш. ;-)
2
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Единствените печелифши от това евро са Германия и Нидерландия(и Гърция в началото). Всички останали са губещи, но изход от капана няма. За сега.
3
 
3
 
4
nkavrakov1982 до: Solar Power
преди 1 месец
Хората не искат евро защото от ЕС им се внаяся инфлация чрез обезценяването на самото евро от ЕЦБ,утре ако не са доволни с Валутния борд могат да се вържат и към долара и курса на лева ще е към този на долара ,реално към по скъпа и ценна валута отколкото да чакат на милостинята на продажниците от Европейската банка ,само че тази тема е за хора които четат ,мислят и се интересуват ,а не папагали които слушат родните политици
4
 
3
 
3
преди 1 месец
Питахте ли народа дали е съгласен с това да се приеме еврото ?Питахте ли хората дали са съгласни да приемат еврото с Референдум както в Швейцария например ?Колко държави има ,които не използват евро ,а са част от ЕС ?Защо не обясните каква Ви е целта ?-не питате хората но излизате и казвате ..."Това е добро за Вас ?-Защо не обясните че целта е да взимате заеми до безкрай -след влизане в Еврозоната ще задръстите България със заеми до гушата ,от там да се краде е лесно ,,,просто искате да имате достъп до заеми,заеми ,заеми това е целта и тя е ясна и за децата ,затова Референдум ,и хората да кажат дали искат или не
3
 
4
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Този от гъзграждане нормален ли е ? То ако питаш българския народ на референдум дали да се плащат или не данъци познай какво ще избере :)Тези от "раждането" яко ги пръскат самолетите :)