Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

От 1 юли ще получаваме азерски газ

Диверсификацията е възможна, правителствата досега не са имали желание, заяви премиерът Кирил Петков

   1| 2    
0
 
0
 
18
cyclop до: khao
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Ще се радвам ако не позная.
0
 
2
 
17
khao до: cyclop
преди 4 дни
Няма профилна снимка
не изглждаш да си развълнуван въпреки заглавието... ае, чакам да ни спре газа, щом според теб Киро ни базика, значи нищо не е договорени и в един момент газа ще свърши... ае да видим дали поне един път ще познаеш с тая конспиративна глава!
0
 
5
 
16
abc
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Можело значи - без да е готова тръбата с Гърция/ защо ли вече 10 години?/ да получаваме цялото договорено количесво азерски газ!Браво!Така се работи в полза на България!Ако беше останал ББ, от 9 кладенеца вода щеше да извади, за да доказва, че това не може да се случи - нали трябваше да защитава не националните интереси, а тези на Газпром/ Русия/. То не е като да достроиш Турски поток за отрицателно време с български пари, за да обслужиш путинския интерес...
4
 
2
 
15
cyclop до: khao
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Аре бе, кеф ли ти е да те бъзикат на такова елементално ниво... Вчера договорили много евтин газ от САЩ... Договорили, ама два кораба... Днес пък сме щели да " можем да си получим цялото количество от азерски газ"... Да де, ама какъв процент от потреблението е това цяло количество... Иначе като за празни глави заглавията са страхотни, направо да се развълнуваш.
1
 
3
 
14
khao до: cyclop
преди 5 дни
Няма профилна снимка
копейка... пиши по ясно от какво се оплакваш! Единственото което ти се разбира е че просиш да ползваме от газа на господаря ти... еми не искаме, така че чиба при ватенките! Където всички медии са супер критични!
4
 
1
 
13
преди 5 дни
Няма профилна снимка
..." и двата кораба с втечнен газ, които са договорени, ще бъдат доставени и вкарани в енергийната система на България на цена под тази на Газпром." .... Дааа. "Два кораба". Получаваме близалка за послушание. И PR възможност за марионетката, естествено благодарение на безкритичните медии.
1
 
3
 
12
преди 5 дни
Гаварит Масква! Руская гЪ3-самая дешевая в мире!И да не е по-евтина другата газ, по-добре да се отърси страната ни от това извиване на ръце!
1
 
0
 
11
zelka007 до: khao
преди 5 дни
Този специално и велосипед няма... :)))... Има служебна карта за градският транспорт...
1
 
1
 
10
zelka007 до: andy
преди 5 дни
"Всъщност в Азерският газ е... Руски. " ... всъщност не може да си толкова ултра тъъъпп. Мега тъъъп!! Или пък може?! Откога Шах Дениз е руски?! Че нещо не ми е ясно...
1
 
2
 
9
khao до: andy
преди 5 дни
Няма профилна снимка
кво лъжеш бе, твърде скъсан си зада имаш кола!