Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Великобритания си остава силно имигрантска, но на местните вече не им пука

Половината британци сега смятат, че чужденците са необходими, за да помогнат за икономическото възстановяване на страната им

   1| 2    
0
 
1
 
11
преди 1 месец
"но на местните вече не им пука" - това е абсолютна лъжа! На местните всъщност им пука толкова много, че вече започват да се наблюдават трендове как британците се изселват от райони с преоблавадащо мюсюлманско население, или от такива, в които такова население започва да става значителен процент. Тия там тепърва ще има цестоко да страдат.
3
 
2
 
10
преди 1 месец
Тия Вова Путин няма нужда да ги бомби. Нигъро-талибаните ще ги изколят като cвини, каквито те са си. Съвсем са загубили инстинкт за самосъхранение. Цял свят ще си отдъхне. Ама и ген. Вазов успешно ги редуцираше при Дойран. Все едно остави някой четвъртмилионен град без нито един мъж.
1
 
2
 
9
Императорът до: юрист
преди 1 месец
Когато си права, права си. И аз мразя обpaтняците. Вървят от другата страна на улицата, значи са фaшисти. Нагли и арогантни са, но за сметка на това са подли. Но иначе много им харесвам данъчните закони и затова инвестирам основно в техни компании.
2
 
4
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всички мои приятели, познати и колеги след пътуване или живот в западна Европа са ми споделяли, че *** там е голяма и става все по-голяма. Бил съм само в Германия и Швейцария и имам слаби лични наблюдения, но и не ми се ходи. За сметка на това съм обиколил и живял в източна Азия - Китай, Ю. Корея, Япония, Малайзия, Индонезия, Тайван, Филипини, източна Русия. По-добре бял в жълта Азия, отколкото бял в черна Европа!
4
 
1
 
7
юрист до: jojoba70
преди 1 месец
'',.. Единственото нещо което не харесвам на коментарите ти е , че си много крайна във възгледите си....'' Това си е напълно нормално. Всеки е живял различен начин на живот и е в различна възрастова група. Човек, който не се е пречупвал, въпреки, че е бил поставен от Живота в крайни ситуации, няма как да не има ясни червени линии, които не позвоява никому да бъдат преминати. Ако това се приема за крайност- о.к.- така да бъда, но все пак- всеки има правото да живее живота си по начина, по който е решил да отговори на предизвикателствата в него и да бъде уважаван за начина, по който е излязъл от тях. Доста хора напр. биха се огънали и нямаше да постигнат успех, ако живееха в България през 1997г. , бяха студенти в град, различен от родният им, по време на хиперинфлацията, при краен недостиг на хранителни продукти и перилни препарати, както и на количеството парични знаци, необходими за закупуването им на хиперинфлационни цени, и трябваше да си позволяват само един хляб за шест календарни дни, и въпреки това са издържали университетските си семестриални изпити с отличен и много добър, а други хора просто го направихме и забравихме в последствие за тези изпитания, но те оставиха в нашият живот ясна следа- точно определени червени линии, които не трябва да се преминават. Както се вижда, нещата не са сложни...
5
 
7
 
6
преди 1 месец
Да помогнат за икономическото възстановяване на страната им означава признание, че са в разруха.
6
 
7
 
5
преди 1 месец
Нека се мешат англичаните. Кафявата и черна боя на Запад в момента е на мода.
1
 
3
 
4
преди 1 месец
Швейцария е много по-имигрантска държава-над 20% от населението на федерцията е родено извън границите и.
0
 
5
 
3
jojoba70 до: юрист
преди 1 месец
Браво, сложила си лого на името си. Българско знаме е красиво. Единственото нещо което не харесвам на коментарите ти е , че си много крайна във възгледите си. Колкото за Англия, аз лично съм бил арестуван за нелегално влизане. Просто, Англия има една харизма която винаги ще привлича имигрантите. Аз лично харесвам живота в Португалия, много повече от английският. Но никой не се натиска да ходи там. Аз лично, всеки път когато имам път за Европа , минавам през Англия. Просто Англия ми харесва. А мисля, че и на много други, Англия им харесва.
2
 
3
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Bullshit, платена статияб