Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Зеленски: Украйна никога няма да признае, че Крим е част от Руската федерация

Готов съм на преговори с Путин, но без посредници и ултиматуми, каза украинският президент

   1| 2| 3    
2
 
3
 
29
Dr. Vatnikov до: serafima
преди 2 дни
Бабо комсомолке, БВП то на Украйна не расте последните години, защото, в случай, че си пропуснала, Мордор я нападна преди 8 години, откъсна доста големи територии, спря бизнеса и производството в Донбас, а вместо Украйна да инвестира в икономиката, се наложи да инвестира в отбрана. Сега разбра ли, другарко опоркаджийка?!
2
 
2
 
28
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 2 дни
Хаха, ей това е парадокс, мМитю лузъра, продаващ застраховки на 50 години, самотен обитател на наследствена панелка, защото другия пол просто се гнуси от него, никога неспортувал и с визия на нещо средно между торба лой и червей, тръгнал да плямпа за "генетично ощетени" :))) Абе, карикатуро, ти виждал ли си се в огледалото??
1
 
2
 
27
khao до: Императорът
преди 3 дни
Няма профилна снимка
ти *** ли си или си руски отпафък. на това което викаш донбас е русия... марионетни, несъществуващи държави не може да са страна, мазен глистт!
4
 
2
 
26
преди 3 дни
Същество, генетично ощетено от природата и отмъстителният дядо Бог - Русия изобщо не е страна по Минските споразумения - само Укpoпия и Донбас са страни !!! Защо пишеш глyпости? Ама ти друго и не можеш, де...
3
 
2
 
25
Императорът до: Императорът
преди 3 дни
...правилно в случая не искаха съветско ядрено оръжие да се мотае из разни съмнителни държави. И друго - това оръжие бе СЪВЕТСКО. Единствен законен правоприемник на СССР е Русия. Ако укpoпия иска да се пише съправоприемник, да възстанови на Русия част от огромните дългове на СССР, които руснаците сами изплатиха... а също и съразмерен дял от дълговете на царска Русия, които пак съвременна Русия сама изплати.
3
 
1
 
24
Императорът до: fortiss
преди 3 дни
То и Германия и Франция бяха гарант за Минските споразумения. Какво стана? Това че Русия е била гарант за - НЕ значи, че укpoпия има право да избива рускоезичното население. Ядрените оръжия укpoпия премахна по заповед на САЩ, защото американците
3
 
4
 
23
serafima до: serafima
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Двойните стандарти са недостойни и не водят към добро. Крим е третият случай на прекрояване на граници в Европа. Първо, Турция нахлува и окупира Северен Кипър през 1974 г. Случаят е заметен и само от време навреме срамежливо се споменава от немай къде. Второ, НАТО откъсна Косово от Сърбия с война и създаде държава на мафиоти и наркотрафиканти. Пак мълчание. Крим беше създаден с референдум, който НИТО една международна или чуждестранна организация не оспорва. АЛО, ЕССР, нали сме много демократични и напредничави в идеите си? Като пате в кълчища сте. И не водите Съюза към добро.
3
 
4
 
22
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Украйна е единствената държава на територията на бившия СССР, която за 25 години независимост не е надскочила БВП от 1991 г., нещо повече, сега нейният БВП изостава с 40% спрямо този от времето на УССР, заяви директорът на Украинския институт за анализи и мениджмънт в политиката.
2
 
4
 
21
fortiss до: Императорът
преди 4 дни
Русия беше гарант за сигурността на Украйна, когато тя си преманха ядрените оръжия! Това ли е гаранцията???
7
 
2
 
20
khao до: Императорът
преди 4 дни
Няма профилна снимка
те никога не бяха спазени от Русия, глууупако! ... или викаш квото подписвате е задължение само на другите да го спазват!