Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Зеленски: Украйна никога няма да признае, че Крим е част от Руската федерация

Готов съм на преговори с Путин, но без посредници и ултиматуми, каза украинският президент

   1| 2| 3    
6
 
2
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Подареното или по друг начин казаното, несправедливо полученото най-трудно се връща. Подариха им Крим и сега.. всичко друго ще рискуват ама няма да се откажат от него. Така е и с много други неща в демокрацията - тия които получават някакви субсидии от държавата без да има някаква реална справедливост, са първите които ще влязат в бой за тези субсидии. Затова е и трудно да се върнат такива подаръци. Ако човек е работил за нещо, по-лесно ще му го вземеш, отколкото ако го е взел без да се напъва.
5
 
3
 
8
khao до: petyob
преди 1 месец
Няма профилна снимка
копейка... а изобщо някога бил ли е част от Руската федерация... не е, тогава кво искаш?
2
 
6
 
7
data до: mnz
преди 1 месец
Въпросът е кой може да чака, защото в конфликтите едните отслабват, другите стават по силни
5
 
6
 
6
преди 1 месец
да, така е -" полуостровът винаги е имал автономия - собствено правителство и парламент, но в рамките на територията на Украйна."- винаги откакто съществува Украйна - 1991г.
7
 
9
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Вижда, че крепостните селяни не успяват и затова говори така. Ако РФ беше успяла да си изпълни целите щяхме вече да сме забравили за войната. Сега докато единия не се пречупи, няма да има отстъпки. Дано в този случай азиатските *** загубят и се приберат в калчищата си У Азия.
9
 
6
 
4
преди 1 месец
Хипократ: болестите се лекуват с думи, треви и нож. Нож разбирай операция. Специална военна. Ако и ножа не помогне, изнасяйте пациента, следващия.
7
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
охо, това е новата тема дето са спуснали на копейките... сега ще има навалица!
8
 
6
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
много ясно, Крим е ваша територия насилствено окупирана от чужда, терористична държава... никакви отстъпки, ако не искате след 10 години пак да нахлуят!
10
 
13
 
1
mnz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
С подобно отношение специалната военна операция има още много време да продължава. За да се постигне разбирателство и договаряне за спирането на операцията трябва да има разбиране и от двете страни. Украйна е време да зачете интересите и на руското си население, а не да им спира водата както го направи преди години, което си е един вид геноцид. Трябват отстъпки и от двете страни, иначе споразумение няма да има скоро.