Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Инфлацията в Русия се изстреля до 20-годишен връх

Потребителските цени в страната са нараснали с близо 18% на годишна база през миналия месец

   1| 2    
2
 
2
 
13
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Тая статия е в стил - "присмял се фъргел на щъргел"
4
 
2
 
12
serafima до: andy
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
През месец февруари инфлацията в Русия беше 6.7%, а у нас без война - 10"%. После се вдигна на 12% и продължава напред. Така че нека погледнем нашето си дворче.
0
 
5
 
11
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Освен това бъдещето на планетата е ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ ! Запомнете го :) Не е газификация и петролофикация. Мен лично цените ме радват :) Колкото е по висока цената на петрол и газ толкова хората по бързо ще преминат на алтернативи като ток. Тогава разни диктаторчета и картелчета ще пият студената вода. Да за нас ще има трудности, но имаше трудности и с маските и след 1 година от 10лв. на 10 стотинки :)
0
 
5
 
10
Solar Power до: andy
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ами кой ти е виновен,че не си копаме сами газ и петрол ? Кой ти е виновен ,че не използваш електричество ? Кой ти е виновен,че купуваш газ и петрол от едно място (над 90%) ? Е като не искаш да си копаш и нямаш друг източник, ще плащаш колкото ти наредят от москва :) Аз този въпрос съм си го решил още преди 7 години. Ток и топло безплатно от слънцето. Колата също на ток :)
0
 
4
 
9
преди 1 седмица
Копейничета жалки,пак ли ЕС гкедате, едно е да те хване инфлацията на 2000 евро заплата, друго е на 400 като в пPocия. Нали схващате разликата?
4
 
2
 
8
преди 1 седмица
Положението в ЕС да не би да е по-добро. В прибалтийските държави инфлацията гони 20 % на годишна база. Средно за ЕС над 10 %
5
 
1
 
7
преди 1 седмица
Последно - изстреля или падна? Защото като гледам, цените на основните стоки, също така на точец, бензинец, газчица, още са смешни !!!
3
 
6
 
6
zelka007 до: Борката
преди 1 седмица
Мани я тая компрометирана валюта, вие с кутев, копейкин и зеленият резидентен чорап нали загрибате в рубли от решетников! С рубли всичко можеш да си купиш навсякъде по света, даже и природен газ, дори и на МКС!
7
 
5
 
5
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Започна да се размива разликата между налагащите санкции и страдащите от санкции (инфлация 18% срещу 12% при нас и 43% на горивата). Еврото почти се изравни с долара, а "рублата се възстанови и се стабилизира до близо петгодишен връх спрямо еврото в петък". Май не трябваше да става така?
6
 
6
 
4
Борката до: andy
преди 1 седмица
"Умно-красивите" получиха 700 000 EUR от деда си Шорош (Сорос).