Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Финландия - липсващото парче в пъзела на сигурността в Северна Европа

Ерата на неутралитет за Швеция и Финландия официално е приключила, коментира д-р Мика Аалтола, директор на Финландския институт за международни отношения

   1| 2    
3
 
3
 
12
юрист до: Solar Power
преди 1 седмица
БРАВО- най- накрая някой да каже истината на ясен и нормален глас. Адмирирам горещо коментарът Ви.
5
 
7
 
11
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Как да разпознаем руски тролей ? На първо място ще ви казват колко е зле положението, цените нагоре и ще продължат да растат безкрайно ... ще ви се вменява ,че не трябва да правим нищо , дори тролея няма да предложи решение и да бъдем с русия единствено и там е правилния път (друг път няма). Как да разпознаете истински българин ? На първо място той ще потърси решение на проблема. Аз като такъв предложих варианти: Собствен добив на газ и петрол, повече централи на слънце и ресурси като вода с които разполагаме. Бързо приемане на ФЕЦ централи за собствено ползване (без проект към общината ако е на собствен терен). Освен това пълна диверсификация на газ и петрол, тръби към всички съседни държави и купуваме от там откъдето ни е изгодно. Истински българин не би казал да купуваме само от русия или само от сащ !!! Истински българин би направил най-доброто , но за БЪЛГАРИЯ ! Гледайте за тролей , те разчитат на ниска техническа грамотност за да ви объркат и спокойно самолетите НЕ ви пръскат със сигурност :)
3
 
5
 
10
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Освен това alexsilver е доказан *** и в dnevnik :) Тъкмо излезна списъка с тролове. Много вероятно платени с малки крипто сумички в долари разбира се :) Целта на тези тролове е да всяват разделение в българското общество. Пишат се само отрицателни мнения как , колко лошо било, но всъщност тези тролове никога не казват как трябва да бъде защото те нямат лично мнение :)
3
 
5
 
9
Solar Power до: Solar Power
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
На всеки километър ракета :) Так мъй делаем :П
2
 
7
 
8
Solar Power до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
И двете неща е :) Просто им плащат да пишат лъжи :) Целта на путин и партия гъзграждане е да внасят смут и разделение в българското общество. Русофилството винаги води до предателство. Това са думи на един от главните им вождове :)
2
 
6
 
7
Solar Power до: Alex Silver
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Те свършиха ракетите :) Нищо сега ще почнат да правят още :)
1
 
8
 
6
Solar Power до: Борката
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Грешиш ! Ето ти истински фейкове (ДОКАЗАНИ) - Буча, Корабът Москва, Българския кораб, ракетата на гарата, няма да нападаме, ние не сме нападнали никого, убити българи в Одеса,Полша е договорила възстановяване на доставките на газ от Русия,Опасни биолаборатории в Украйна, Украинските власти са извършвали геноцид в Донбас,Украинците приветстват руските сили,Украйна се управлява от нацистки режим, който извършва геноцид,Украинските военни са наемници, платени и обучени от ЦРУ, Европейският съюз е в упадък, Европейският съюз е част от програмата за контрол над света (WEF/QAnon/ the Great Reset), ЕС вече плаща за газа с рубли, Русия е въвела златен стандарт, САЩ са увеличили вноса на петрол от Русия с 45%. ТОВА СА ФЕЙОКОВЕ :) Не ви ли научиха от гъзграждане, че има места където хората имат технически познания и не се връзват на теорията ,че самолетите ги пръскат :)
2
 
5
 
5
Dr. Vatnikov до: Alex Silver
преди 1 седмица
Или си нагъл лъжец или си тАп. Ти си избери.
6
 
3
 
4
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Дори само за разпердушинването на пиндо0станските военни лаборатории е достатъчно основание за СВО. А Ze се ежеше и с *** атомна бомба.
6
 
2
 
3
преди 1 седмица
Фалшиви новини. В САЩ такива статии четат и пишат минимум ЛГБТ-кю-плюс. Не сте актуални. Какво е това, нормални бели да пишат статии?!