Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Г-7: Никога няма да признаем границите, които Русия иска да наложи силово

Външните министри на страните от Г-7 призоваваха Беларус да спазва международните си ангажименти

   1| 2| 3    
1
 
1
 
21
преди 4 дни
Няма профилна снимка
да се разбира: но ще признаем новите граници на русия, след разпада й!
1
 
4
 
20
GiRo до: Императорът
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Абе ти най-накрая няма ли да заминеш за слънчев Мордор. Сигурно чушлето ти става само като се спомене Късият. Хващай влака и заминавай, нали там е най-хубаво. И без това звучиш повече като руснак, не като българин.
2
 
4
 
19
Solar Power до: Императорът
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Относно надутите икономики :) Това се проверява много лесно. Разходи се у вас и виж на колко продукти пише Made in Russia и ела да ни говориш за икономика сначала :) Очаквам те да влезна в двубой за икономиките :)
2
 
6
 
18
Solar Power до: Императорът
преди 6 дни
Няма профилна снимка
А не ! Аз съм напълно демократичен ! Очаквам от вас да чуя решения за България. Относно Донбас ... те и в Кърджали може да поискат Гюмюрджинска република (провери какво е) ама дали ще им се получи ... в Пиринска Македония може също да си помислят,че са наследници на А.Македонски или пък в Западните покрайнини да поискат влизане в България нали :) ... Та както казах аз съм демократичен ! Не като алекс ли кой беше ще ми говори за ЛБЛ и искал да слушам само народна музика ?!?! Ами ще си бъда такъв какъвто искам да си бъда ! Ще слушам D.R.I. пък ти ако искаш се побърквай :) Това са си мои права. Очаквам да чуя решения и постъпки които трябва да направи България ! До момента виждам ,че го играем неутрално а русия се опитва да ни наказва ... или съм се объркал :)
6
 
4
 
17
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Сякаш Русия ще иска вашето мнение..Най добре го запазете за себе си. Сякаш сме в далечната 1937-1938 година когато " колективният Запад" и останалите страни -27 (Като Канада,Австралия) подписаха споразумениe както в Финансовата, Военната и Технологичните отрасли ще бъдат единни като; Взаимно ще си помага финансово,така и във военnата област както няма да финансират и да отпускат заеми така да продават материали така и готова продукция и технологии даже и граждански на Съветският съюз. Инициатора беше Америка като влагаха милиони долара в Немската икономика ( само Форд е произвела над 400.000 хиляди товарни автомобили Рено -250.000 Шкода над 300.000 хиляди , МАН . Пълна блокада във всички високо-технологични продукции за времето; ( пример ; Съветските самолети поради липсата на алуминий бяха от пресован - фазер допълнително подсилен). Но времената се измениха и сига не не дипломацията а Военната сила ще переопредели бъдещето на Света ( ако не се самоунищожим).
7
 
1
 
16
Императорът до: Solar Power
преди 6 дни
Щом вече цитираш комунисти, ясен си ми.
8
 
2
 
15
преди 6 дни
Никой няма да ви пита, смешници. Хората от Донбас и Крим укpoпски терор няма да търпят. "Най-развитите икономики" с надут БВП 40 ГБ и външен дълг 65 ГБ? Айде у лево !!! А смешният и нахален кулеба чий го дири там?
2
 
6
 
14
Solar Power до: Solar Power
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Други въпроси от руските мекерета ? Няма :) Е тогава мога да ви припомня думите на един ваш водач: Димитър Благоев - Дядото (не очаквам да знаеш кой е): "Русофилството е невежество, което в крайна сметка води до национално предателство."
1
 
6
 
13
Solar Power до: ing5rov
преди 6 дни
Няма профилна снимка
По какво се познава,че аз не съм тролей а ing5rov Е ! Лесно ! Аз желая България да има 5 тръби към всички съседи за газ, да има терминал за газ, да разработва собствени газови находища и да купува (допълва) нужната газ от най-изгодното място и същевременно да върви към пълна ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ. Руските трамваи не предлагат нищо. Всъщност казват ,че не трябва да правим нищо и да купуваме газ само от русия. Елементарно може да ги разпознавате :)
1
 
7
 
12
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Както казах , руските тролейчета се познават много лесно. Те не предлагат НИКАКВИ решения. Просто трябва да се коленичи пред русия , да и се цунка там каквото подаде и това е :) Хората които милеят за България се познават лесно. Левски, Ботев, Захари Стоянов и т.н. ... всички до един НЕ харесват русия. Така,че приятели когато някой ви напише нещо ... правете анализ !