Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Финландия отхвърли възможността Турция да блокира членството ѝ в НАТО

Канадският премиер заяви от своя страна, че присъединяването на Финландия и Швеция трябва да стане възможно най-бързо

   1| 2    
4
 
0
 
16
penman до: Борката
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Дядя Вода, от фронта ли се включваш?! Крий се по-дълбоко, да не те гръмне някой снаряд, че ще ни липсваш - няма да има кой да ни разсмива с измишльотините си.
1
 
1
 
15
penman до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Руските *** пак включват лъжите в репертоара си! Нали трябва да си заработят рублите!
1
 
2
 
14
georgi_shum до: zelka007
преди 1 седмица
Никаква правна празнота няма :) освен тази в главата на имбецилатора :)
1
 
3
 
13
georgi_shum до: Императорът
преди 1 седмица
Хаха, Имбецилаторов, за пореден път се доказваш, като изключително необразовано и неуко парче.Договора, за който говориш първо е от 1948, не от 1947 *** :) И действието му е официално прекратено на 12.01.1992 с подписването на нов догор за добро съседство, приятелство и сътрудничество между Финландия и РФ.В новият договор няма нищо, ограничаващо членството, на коя да е от страните, в какъвто и да Е международен договор ил съюз. Страните се задължават да уважават териториалната си цялост, и отношенията им да са базирани на суверенното право на страните да определят международната си политика. Така се слага край на ограниченията върху външната политика на Филландия, предвидени в предния договор от 1948.То бива бива да си толкова иmbецилен и неук, но твоето вече е прекалено :)
1
 
5
 
12
khao до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Поне си направи труда да прочетеш за какво е тоя договор бе ***! пак опорки, пак лъжи!... НАТО е създадено 49та, но видиш ли 47 са подписали договор
1
 
4
 
11
zelka007 до: Императорът
преди 2 седмици
Импе, не дращи пак врели некипели ... Онзи договор е м/у СССР и Финландия, а не м/у русия и Финландия. Има правна празнота. Е юристката, ако има желание може да ти обясни, но се чешеш излишно по тази тема. И да те питам, имаш ли си на идея с колко държави граничи НАТО-ОТАН и колко е нападнало брутално?! Тва само болните тролейбусни мозъци можете да родите военни баталии... Я виж Мароко що ресурси има , некой нападнал ли го е?! Я виж Алжир що ресурси има, некой нападнал ли го е?! Я виж Мексико що ресурси има, некой нападнал ли го е?! Хамериканците и руснаците са на един хвърлей разстояние по принцип, 5км е разстоянието м/у двата острова в Беринговият пролив. Зимъска може да се мине пеша от Аляска в Чукотка по ледовете. Тва ру.соф.илист.иците сте болни мозъци. Те дори са обсъждали тунел да направят и да свържат двата континента... :)))
2
 
4
 
10
zelka007 до: Борката
преди 2 седмици
Хехе, дядя вова, кое не е оправено ве ск.ъса.няк... Обикалям из цялата държава от 20г и виждам разликата във всичко. И пътища и къщи и фасади и предприятия и магазини и липсата на пустеещи земи вече ... Аре у лево с лeвашките си опорки ... :)))
5
 
2
 
9
преди 2 седмици
Ако влезе в НАТО, Финландия ще наруши Парижкият мирен договор от 47-а, поради който тя бе неутрална през целият период на студената война и досега. Нарушаването на мирният договор дава на Русия правото да реагира, включително с военна сила. Западът продължава да си вярва, че договорите с Русия важат само за Русия, но не и за западът. Ще разберат, че това не е така, но по болезнен начин.
9
 
2
 
8
Борката до: Oбичам България
преди 2 седмици
Ще вземате малко от пудрата и тупате надолу под гърба. Да не червенее, за да не ви вземат за комунисти. Защото Шорош 700 000 EUR раздава, но на комунисти не дава.
5
 
7
 
7
Oбичам България до: Борката
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Ау, какво ще правим... много страшно... защо ядосаха руската мечка и нейния велик водач Супер Путин ... ау, въй...