Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Нова Зеландия ускорява прехода към електрическа мобилност в борбата си с емисиите

Островната страна залага и на водорода, постепенното прекратяване на въглищните котли и редуцирането на емисиите метан от животновъдството

0
 
1
 
6
преди 1 месец
"постепенното" Зелев, постепенно! Не като умните и кресливите, дето искаха да бастисат въглищните централи в БГ миналата година и се спаружиха от вой, как повеи никога няма да трябват. Пък сега тия централи са гръбнака на електроенергийната ни система. Постепенно - означава без зелени истерии, с трезв ум и мисъл. За време, колкото ни е нужно, а не колкото смятат брюкселските ти адаши!
1
 
1
 
5
khao до: cyclop
преди 1 месец
Няма профилна снимка
стига си писал глупости и демонстрирал ниското си образование ... в твоето село до края на живота ти никой няма да те накара да разкараш любимия ти дизел си, обещавам ти! ... сега спи спокойно! ... ей така както незнаеше че има дизели до преди 25 години, така ще се качишна електричка и ще забравиш за дизелите пак!
1
 
2
 
4
преди 1 месец
Б'ахти и новозеландците, на същият климатечн пояс са като нас, два пъти повече по площ и почти същото население. А гледат 27.000.000 овце - а ние без малко 1.00.000. Гледат 10.000.000 крави - а ние едвам 200.000. И В НОВА ЗЕЛАНДИЯ НЯМА СУБСИДИИ ПОВЕЧЕ ОТ 35 ГОДИНИ !!!!!!!!!!!! Толкова за трудолюбивият българин, който обича земята и животновъдството!
1
 
1
 
3
zelka007 до: cyclop
преди 1 месец
Циклоп, погледни електрическият микс при производството на енергия в Нова Зелнадия и после си пиши небивалиците... :)))
1
 
1
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
...с принуда, заради измислени проблеми -ще стане. Бизнесът ще тръгне. Да живее щастливият нов свят. Измисляш си проблем, продаваш решението, пропагандираш от "медиите", които са официални рекламно-пропагандни мегафони.
1
 
1
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Коректните термини при електромобилчетата биха били "изместена карбонизация" - щото ти тук си караш, а пушекът излиза от коминчето на сто-дреста километра. "редуцирането на емисиите метан от животновъдството" - тук просто е невъзможно да си с нормална интелигентност и да приемаш това за действителен проблем. Повече е проблем за някой, който има огромни фабрики за ужким-месо и прочие лабораторни буламачи. Които няма да е продават ако разчиташ на изборът на хората. Виж, с принуда,