Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Крим може или да разпали ядрен конфликт, или да го потуши

Украйна няма интерес към руската територия, но успехите в последните дни може да насърчи Киев да опита да си върне Крим, а това не е по вкуса на Москва

   1| 2    
1
 
1
 
14
cherney до: Alex Silver
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Като гледам, половината от списувачите тук са остатъци от ВСВ. Забраната на Достоевски, Чайковски, Толстой, горенето на книги, гоненето на руски студенти, велики диригенти....." ------------------------------------------------ Михаил Салтиков-Шчедрин: Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат... Алексей Толстой: Московията руска тайга, монголска, дива, хищническа Не е мила, не е уютна руската земя позле е от горчиво робство хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.Ф.М.Достоевски: "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечениетоМихаил Булгаков: Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеиМаксим Горки: Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост."Иван С.Тургенев: Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия святИван С. Шмельов: Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде.Александър Сергеевич Пушкин: "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисълВасилий Розанов: Не народ, а адски уродЗинаида Гипиус: Русия това е една огромна психиатрия
1
 
0
 
13
Alex Silver до: GiRo
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тролейбус, нацистите си заминаха с ВСВ. === Като гледам, половината от списувачите тук са остатъци от ВСВ. Забраната на Достоевски, Чайковски, Толстой, горенето на книги, гоненето на руски студенти, велики диригенти, призоваването за ликвидиране на всичко руско, това преди ВСВ ли беше или сега-сега в "циливилизованата" гейропа? Що не се евтаназираш, както препоръчват напоследък в Канада на изостаналите в някои отношения? https://glasove.com/na-fokus/kanadskoto-pravitelstvo-shte-plashta-za-evtanaziya-na-hora-koito-sa-tvarde-bedni-za-da-zhiveyat-dostoen-zhivot
0
 
0
 
12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Украйна няма интерес към руската територия, но успехите в последните дни може да насърчи Киев да опита да си върне Крим, а това не е по вкуса на Москва === Новото "Работническо дело" пак пише за сънища в лятна нощ. Укрите провеждат вече ТРЕТА мобилизация, защото изтрепаните са доста над сто иляди. А на рабкорите им се привижда настъпление към Москва. За оформилите се ТРИ чувала (котли), в които са загащени около стотина хиляди нещастници, само настъпление им е нужно. Ама първо да оживеят, щото заради железобетонните военни съоръжения, строени в последните 8 години, трепането ще е с термобарически бомби и ракети. От тях няма къде да се скрият и трепят само живата сила. Но това само за укронацитата. За другите може и да им се размине такова трепане.
2
 
2
 
11
Веск до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
НА 24.02.22 г. *** касапа превърна русофилите у нас в полезните *** на Ленин. Безплатните маймуни на комунизма работещи доброволно и безплатно за собствената си кончина в гулаг. Интересно как *** касапа и дъртела Лавров ще стрелят с ядрено оръжие по децата си, имам пред вид запада, в който живечт семействата им и тези на всичкия висш държавен апарат, КГБ, ГРУ и т.н. То в раша вече и кагебистите са мултимилионери със западни инвестиции. ЛАвров обстрелва собствената си верига магазини в САЩ с руски ядрени ракети. Как пък не.
2
 
3
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Донбас се е развил индъстриално със западен капитал. По царско време. По съветско време също са правени заводи, но то по принцип СССР беше производител основно, а раша е основно износител на суровини. Има разлика. Раша ще направи и Донбас *** и Крим ако бъде оставена да присъства там. Развитието на тези райони може да стане само ако не са руски. Прочистването в ДНР и ЛНР отдавна е направено и никакви референдуми нищо не значат. Русия се *** тотално в стратегически план. Такава лайнория не е за вярване. Да воюваш сам срещу целия свят. Никой няма да вярва повече на раша за нищо. Куха, парадна държава. Нямат ппътища между граадовете. Мизерия.. Външни тоалетни, развалени канали, локви, кал..... това ли искате за Донбас и Крим. Няма да стане.
1
 
6
 
9
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Мирьо, комплексиран дребен чиновнико, населението на Донецк и Луганск преди първото нападение 2014та беше 1,5 млн украинци, 900 хил руснаци и 200 хил други. Ясно е, кой е доминирал. Сега украинците почти ги няма, но и доста други се изнесоха, защото руснаците превърнаха градовете в помойка (според вашия Гиркин, който ръководеше завземането им) и който в прав текст каза, че не предлагат никакъв модел на развитие. Тоест разпадащи се градове без никакъв живец, типично по мордорски. Това са твоите идоли - където стъпят и всичко гние и се разпада, нещо като зараза и инфекция.
1
 
4
 
8
GiRo до: Valentin13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тролейбус, нацистите си заминаха с ВСВ. Вярно тук там има единични заблудени бройки, включително и в любимата ви Русия, но те са изключения. Колко време ще ги приказвате още? Като няма как да оправдаете агресията си и се почва. Нацисти тук, оп да ги завладеем. Нацисти там, айде и тях. Май други са нацистите? Не мислиш ли, рашист?
2
 
5
 
7
Solar Power до: Valentin13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Абе все ходите в русия ама всъщност ходите на запад :))))) Что так друзя ? Даже и децата на вашите руски босове живеят и учат на запад . Защо така друзя :))))) опорките май стават само за третокласни и от гъзграждане :) Там може да метнете някоя баба :)
5
 
1
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Крим е ясен - връщане назад няма. по ми е интересно за Готланд, чуден остров, старинни улици с кълдъръми. след няколко месеца, когато Швеция стане натистка държава, Готланд ще приеме рублата като официална валута и руския ще бъде официален език. ще ходим често там, види се.
2
 
4
 
5
преди 1 месец
''....ядрената война никога не може да бъде спечелена и не бива никога да бъде водена....'' Toва е реалността- всичко останало е руски лъжи, че видите ли, когато русия нападне първа, то тя има някакъв шанс да оцелее и като държава, и като население... Както се казваше преди време- надежди говежди да оставят, че това може да се случи. Пък в крайна сметка- ако руснаците ударят 1ви с ядрено оръжие, доста ЕС граждани могат да оцелеят, но след това няма да я има нито държавата русия, нито руските агресивни претенции, нито руската армия, нито руският народ... Възможно е в същото време и руският нацист в кремъл да си отиде, но от рак или от преврат....Както и да се развият нещата, руснаците не трябва да забравят едно нещо- руснаците не са някакви свръххора, които са неподатливи към лъчевата болест и тя също ги поразява, както всички други хора. Все още светът не е измислил начин да се справи с лъчевата болест в терминален стадий при хората.