Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Финландия и Швеция официално подадоха молби за членство в НАТО

Разширяването на военния алианс ще промени из основи пейзажа на сигурността в Северна Европа и ще даде на НАТО предимство пред Русия

   1| 2| 3| 4    
1
 
3
 
40
khao до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
само вашите болни мозъци виждат някакви предимства... никой не ви иска тинята. Целта на задачата е да се предпазим от вашата вродена варварщина и агресия!
2
 
8
 
39
GiRo до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Импо, стига с тия глави. Само това знаете рашистите. Някой друг да плаши с тях? Някога НАТО да е нападало Русия? Вземете се в ръце малко. Кой изобщо ще иска да нападне такъв коптор? Случаят тук е обратен. Която и да е бивша република само да загатне, че иска по-добър начин на живот и Мордор я налазва. Забравяш обаче, че и НАТО има 6000 ядренО бойни глави. И какво правим сега? Ще се гърмят взаимно ли, болен руски мозък?
7
 
1
 
38
Pyramid до: юрист
преди 1 месец
...Сега, ако имаше и смисъл...
7
 
4
 
37
преди 1 месец
Разширяването на НАТО няма да доведе до никакво негова предимство, само те ще си мислят така, което ще увеличи неимоверно рискът от опустошителна война. Русия все така има 6000 ядрено бойни глави и ако се наложи, ще унищожи всички натовски държави, или най-малкото тия, които реши, че я заплашват. САЩ и Британия най-малкото са свършили и за тях милост няма да има. Само да питам юристката: ти деца имаш ли? Искаш ли да видиш как загиват в ядрен апокалипсис? ООН, ако изобщо има още някаква тежест, да се намеси и да спре това безумие !!!
2
 
5
 
36
GiRo до: Pyramid
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Разбира се, мурзилажа четете договорите като дяволът евангелието. Точно поради тази причина договорите с Русия не струват и хартията на която са написани. Винаги ще намерите оправдание да се нарушат.
6
 
1
 
35
Valentin13 до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
амортИсьори се казва, корена на думата е от латинската дума " морире" умирам. т.е. това нещенце служи за убиване на трептенията.
7
 
1
 
34
Valentin13 до: Oбичам България
преди 1 месец
Няма профилна снимка
и на тебе не знам как да отговоря. слагаш думи сякаш аз съм ги бил казал и после си отговаряш. Фройд беше писал нещо по въпроса.
6
 
1
 
33
Valentin13 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
как да отговоря на толкова глупости и лъжи от тебе, не знам. едно вярно нещо не казваш, че да се хвана и да отговоря. нисък матриал
3
 
5
 
32
юрист до: Pyramid
преди 1 месец
Смисъла на систематичното тълкуване на правни норми на един договор, е да прави тайното- явно. Та- в този ред на мисли- всеки руски ''застъпник'' се ''уповава'' на някакви писмени договорки между Финландия и ссср, каквито НЕ СЪЩЕСТВУВАТ в официалният автентичен писмен многостранен мирен договор от 1947г. и доказах това по несъмнен начин - с линк, съдържащ оригиналният автентичен текст на този договор на руски език- официалният език на ссср, една от страните в договора. Има ли смисъл повече да се разправят лъжи, след като автентичният текст на договора разобличава руските лъжи за съдържанието му и за задълженията, поети от Финландия с него...Руските опорки за този договор се основават на част от автентичното му съдържание и на една друга част, измислена от руската държавна пропаганда, която не съществува в този договор. Вероятно руснаците, следвайки ''доктрината герасимов'' са си мислили, че никой в ЕС мейнстрийм няма да седна да проверява какво е автентичното съдържание на договора и да открие добавената и несъществуваща втора част от руските опорки, но.... с риск някои да ме сметнат за дребнав човек, съм български юрист и изключително педантичен професионалист в изследването на автентичното съдържание на договора...
6
 
1
 
31
Pyramid до: GiRo
преди 1 месец
Ти ВНИМАТЕЛНО ли чете Будапещенския Меморандум? Предлагам ти, да го прочетеш СТАРАТЕЛНО, като разгледаш и хронологически и фактологически последвалите го събития.