Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕС ускорява енергийния си преход с план за 300 млрд. евро

След 2029 г. соларните панели ще са задължителни за всички сгради в ЕС, предвижда зелената трансформация, ускорена заради войната в Украйна

   1| 2| 3    
0
 
2
 
25
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Хахааа, боли, нали?! И още повече ще боли! Как са акцийките на гъCпромчето, броиш ли ги, че ги имаш още? Айде Амин!
0
 
5
 
24
zelka007 до: cyclop
преди 1 месец
Циклоп, без тези инвестиции в зелените технологии, нямаше да има този експлозивен растеж. А растежът им даде на предприемчивите финансов поток, с който да направят технологичният пробив. И сега ти, който не си спирал да плюeш зелените технологични решения и субсидии, ще се възползваш с пълни шепи от от това... :))) ... иначе по темата, 300млрд за 10 години е капка в морето от 19трлн БВП на година с тенденция за ръст от поне 1-2% всяка година... :)))
1
 
3
 
23
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
Импе бре чети. Има водородна стратегия на съюза, ще я изпълним в срок, дишай. М/у другото, преди две годинки дето се лендзеше за испанският торов завод, сещаш ли се?! Е, инсталацията работи от доста време вече. Миналата седмица беше официалното откриване. 100% зелен водород, добит с ток от собствена фотоволтаична централа, произвеждат зелен амоняк за торовете, демек торове без въглеродни и метанови емисии, демек рассийските такива ще издишат.. И отбележи, без природен газ. Са верно, че тия там рассийски тръбен и втечнен не ползват, ама все пак. До '27-*** ще използват само зелен водород и спират употребата на газчица. Е има го официално в сайта на Iberdrola --> https://***.iberdrola.com/press-room/news/detail/his-majesty-the-king-inaugurates-green-hydrogen-plant-puertollano
0
 
5
 
22
GiRo до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Импотент, "при нужда да бъдат и физически унищожени" - започваш все повече да приличаш на идола си.
6
 
1
 
21
преди 1 месец
Единственото спасение за ЕС е тая слабo-yмна бaбичка и цялата и безполезна клика, да бъдат свалени от власт, ако трябва насилствено, при нужда да бъдат и физически унищожени. Досега наляха 1 ГБ в зелени пpoстотии и именно те - с опитите за елиминиране на въглище, газ и слуз, вкараха ЕС в тая робска зависимост от Русия. Пълен провал, но единственото, което могат да измислят, е... пак същото. Все едно кp.e.тен, дето цяла седмица му се късат червата от ужасно разcтройство, напук да се тъпче с английска солчица. Ама то е така, когато акушерки и филолози управляват икономика, енергетика и половин континент. Откъде ще го вземат тоя водород - и тимерманс не знае, ама си дърдори. Могат да си набият по една перка отзад, а за емблема на ЕС да турят Карлсон, дето живееше по покривите на хората, та поне да забавляват тълпата.
0
 
4
 
20
data до: cyclop
преди 1 месец
:) повтаря си : аз решавам, аз решавам, аз решавам . :)
5
 
1
 
19
cyclop до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
+ 25 ст. без ддс, бачкай
4
 
1
 
18
cyclop до: data
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Що бе, какво трудно има за разбиране в ЩОТО ТАКА ИСКАМ? Ако ми беше по-лесно и удобно да си бачкам от контакта, щях така да направя. Замислил съм нещата по сегашния начин още преди да се вдигне тока и да се увъртолим с другите налудности.
2
 
6
 
17
преди 1 месец
Копейки окъсани, ЕС се подготвя за нов технилогичен скок и ще го направим. А вашите идоли от Мордор още в 21ви век не са влезли.
0
 
4
 
16
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Слънчеви панели - не "батерии". И по-точно фотоволтаици.