Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Политика

Ще има ли нарушение на санкциите, ако България плаща газа в рубли?

Как ще се отразят антикризисните мерки на правителството, коментират Милен Велчев и Георги Ганев

2
 
0
 
8
khao до: vanaia
преди 1 месец
Няма профилна снимка
нали знаеш къде да завреш опорките си, фактита са доста по различни... що ни спряха газа като си плащахме както е по договор, а? ... след като вземе плащането, малкото пу нека да си обръща парите както си иска, но да не ни занимава... и да отбележим, ние предплащаме, за разлика от другите държави... или викаш и тоя факт не ви интересува вас, русоробите!
4
 
5
 
7
vanaia до: khao
преди 1 месец
.... въобще не ме интересува какъв е бил и какво работи въпросното лице. Говорим за фактите които са че ако десет държави от Европа си отвориха сметка в руската банка в евро да подчертаем още един път в евро евро евро а не в рубли. Плащаш си пак в евро това че те си обръщат парите в тяхната валута си е тяхна работа. Това че нашите подлизурковци могат да вземат едно верно решение в интерес на България и стават за абсолютно посмешище не повече от очевидно и нямат място в управлението на държавата. Значи тия двамата са Плевнелиев на квадрат отврат
1
 
1
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Богатото семейство, което си купува хляб по 5-6 лева, Посмали ***,всички ще са богати и ще има три пъти повече ддс.
1
 
3
 
5
andy до: andy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Европа си купува руски газ и не пита. А ние сме по-големи католици и от Папата!На мен вече страшно взе да ми писва от нашите умни управлявани! А вие до кога ще превивате гръбнак и търпите?! Фирмите фалират, хората се мъчат, а управляваните симулират борба със СЪЗДАДЕНИТЕ ОТ ТЯХ проблеми.
2
 
1
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Европа купува руски газ и не
2
 
4
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
България е глупава когато става въпрос за големи решения без ясен правилен отговор. В случая отказа ни да плащаме в рубли не бе защото сме патриоти или много държим на клаузите в договорите, нито пък защото сме толкова солидарни с Украйна, а защото се изисква допълнителна работа и избор без правиле отговор - единия вариант е да спираме газа пък бизнеса да се спасява някак докато се появи алтернатива, а другия беше да намерим начин да обърнем еврото в рубли и да платим, тогава ще имаме газ ама пък някой ако почне да се рови как сме го оформили документално това плащане сигурно ще намери проблеми и ще ни искат обяснения и оставки, и ще ни критикуват. И затова са избрали нищо да не правят по-въпроса, ден да мине нов да дойде.
3
 
3
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ето пак с кремълски опорки в тоя сайт. Премълчавате фактите, зада не изглеждат лошо в очите на руските Ви шефове!: Това предположи пред bTV бившият финансов министър Милен Велчев .... защо не кажете сега какво работи, а не къв е бил преди 15 години!
2
 
4
 
1
преди 1 месец
Милен Велчев е представител за БГ на санкционирана руска банка, нормално е да плаче на глас... :)))... Ние руски газ нема да купуваме скоро ич, ни с евра ни с рубли. Дори физическият поток нема да е от руска суровина вече... !!