Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Войната в Украйна "изтощи" запасите от оръжия в САЩ и ЕС

Русия е загубила 1/3 от своята нападателна мощ, сочат анализи на британското Министерство на отбраната

   1| 2| 3    
5
 
1
 
30
Kiro_100 до: troika
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Йористе ... Ти ли си ....:)Вече на техничар ли се правиш ... ???"Техника" ... ????
1
 
5
 
29
troika до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Положението наистина е зле. За разконсервиране на 30-50г. танк трябва понякога капитален ремонт, ако не е са правени профилактики през 5г. и всичко това е съпроводено с време, 1 месец примерно, минимум. А старите технологии вече не същестуват в Русия. Проблематично е.
5
 
2
 
28
Kiro_100 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Между другото .... Какво стана с Героите на Украйна ??? Имам предвид батальона "Азов" .... Нали уж щяха да се бият до последна кръв ....И никога да не се предадат в плен ??? На омразните руснаци ... "Евакуацията" май заприлича на "капитулация" .... Някакви размисли и страсти по въпроса ... Tpoлчe .... ????
4
 
3
 
27
Kiro_100 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Какво стана с Йориста ???Мъчно ми е за тоя TPOЛ'.... Да не би по ... Жени да почна да ходи ... ???:)
1
 
6
 
26
GiRo до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И-м-б-е-ц-и-л, не е истина в какъв омагьосан свят живееш. Оруел ряпа да яде. Изобщо не смятам да те убеждавам в каквото и да е. Ти си загубена кауза, полезен и-д-и-о-т. Единственият въпрос, които си задавам е, какво ти се е случило в ранното детство, че те е увредило така?
2
 
7
 
25
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
И още нещо, нищо незнаещо дребно същество - черните са около 12% в САЩ, а феновете на Алаха от республиките в пPocия са 18% и техния дял расте с изключителни темпове! Ама откъде да знаеш ти, панелен гном, никога нестъпвал по различните държави?!
3
 
4
 
24
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Митьо, комплексирано същество с "огромна" кариера на придавач на застраховчици, нищо не ти е ясно, нито имономическо образование имаш, нито нищо. Обикновен озлобен комплексар, отсвирен от живота, от бизнеса и от другия пол, дрънкащ глупости.
8
 
2
 
23
Императорът до: Стоян Петров
преди 1 месец
Стоенчик - прочети какво написах по-долу. 200 000 руснаци спукаха от бой 500 000 укри, при това озверели и надъхани с омраза. Цифри и факти както се казва. Хем защитаващата се армия би трябвало на теория да има преимущество, което атакуващите би трябвало да заличат с числено преимущество,тоест би трябвало да са поне милион. Трупа мажоретки, а? Русия има отрицателна демография в момента заради периода с убийствено ниска раждаемост - когато САЩ бяха "приятел" на Русия. Чакай Русия да умре !!! Много преди това САЩ ще бъде нигъpска държава, а западноевропейските ще бъдат талибански джамахирии !!! Отделно милиони емигрирали руснаци ще започнат да се връщат.
2
 
6
 
22
преди 1 месец
Всъщност британците са в грешка, 1/3 е загубила пPocия, НО от бройките въоръжения, които са на хартия. Много от тези бройки техника са ръждясали по складовете, неокомплектовани или просто окрадени. Всъщност положението е трагично, вадят се някакви консетвирани машини и оборудване, все по-стари и по-стари, щом взеха танкове от кантемировслата танкова дивизия, която се ползва за парад и за охрана на масква, положението е трагедия. Ракетите са на привършване, а няма части за нови. Вадят някакви дърти екземпляри от времето на ссср от складояете, но и те са на свършване. Запада добре си е направил сметката, като се стигне до война на производствен капацитет, победителят е ясен. Даже не споменавам фактът, че западните оръжия са поне 50 години по-развити от opкските ламарини.
5
 
3
 
21
преди 1 месец
Колкото и да подскачаш тука, фактите са срещу тебе. За изчерпаните ресурси се говори от доста време и то в натовският блок, чак сега Инвесторът се осмели да го пусне като становище. А втората половина на статията е пропаганда по причини, които би проумяло и 10-годишно дете. Защото укрoпия мълчи за своите загуби, а те са катастрофални. От 500 000 укро-армия аз дори намалих 100 000, както би трябвало да забележиш и ПАК сметките не излизат. Защото ако укро-пропагандата не лъжеше, укpoпите би трябвало вече да имат преимущество 5:1. Що тогава ядат бой всеки ден? Защо вече няма сводки от фронта, само пaлякът реве, че руснаците били лоши? Задаваш ли си тоя въпрос? - Ами защото в Донбас укрите ги мачкат като с валяк !!! Украинските части от Киев (100 000) не могат или не смеят да излязат - запасите им от боеприпаси са намалели силно, оръжейните също, нямат и гориво !!! Прав е Скот Ритер - американският военен експерт (истински, не диванен), че руснаците са феноменални майстори на тактиката и просто попиляват укpoпите !!!