Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Данъци и бюджет

Може ли да бъдат използвани замразените резерви на руската централна банка?

Западът иска да накара Русия да плати за възстановяването на Украйна. Това обаче е свързано с юридически пречки

3
 
1
 
8
khao до: Императорът
преди 1 месец
хахаха, с кви пари мааа? и не е ли редно първо да опраеи разрушенията и тинята в собствената си държава.. ако по някво чудо спечелите войната,нтия територии ще останат пустиня поне 50г... добре че няма никакви изгледи за ваша победа!
4
 
2
 
7
преди 1 месец
Запомнете, таварищи копейници, за цялото разрушение на недвижима и движима собственост, за всеки убит и изнасилен цивилен гражданин, за всичкото заграбено зърно и каквото намерят opките, Мордор ще си плати.
4
 
4
 
6
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Ауу, ама много силно мяукаш бе, панелен гном, не мяука, когато пPocия взе заводи за автомобили, недвижима собственост и стотици самолети от гражданската авиация? Защо не мяука тогава?!
4
 
5
 
5
преди 1 месец
А възстановяването на голямата част от опустошените градове и региони така или иначе ще бъде извършено от Русия. Просто защото тези региони ще се присъединят към нея.
5
 
4
 
4
преди 1 месец
Това е опит за грабеж, който няма да мине пред никой международен съд. Да не говорим за заграбването на собственост на частни лица, по някакви абсурдни "подозрения" което нарушава ЕДИНАДЕСЕТ члена на Всеобщата декларация за правата на човека !!! Накрая Западът не само ще връща имущество но и много обезщетения ще плаща !!! Отделно вече загубиха доверие, кой богат човек от свободна страна ще си държи парите на запад, където те могат да му бъдат насила заграбени?
5
 
6
 
3
преди 1 месец
Запада се връща в най-далечното си минало, за да трупа пак блага - пиратството! Ние наглосаксите най го умеем.
5
 
7
 
2
Setver до: Zalmoxis
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Точно, Западът пак иска да присвои едни пари, които да даде на някой друг. Като толкова иска да дава, да напечата и да даде от себе си. Ето, в ЕС има много държави, всяка да извади по 10 млрд. евро и готово. Защо България не направи това предложение и ние да сме първите? Но с чужда баница лесно се прави помен на умрял.
6
 
8
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Може ли да бъдат използвани замразените резерви на руската централна банка?Т.е. Могат ли да бъдат откраднати, без да последва ответен удар?