IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Представители на имотния бранш ще коментират пазара във Варна на 7 юни

Съвсем скоро Imoti.net ще проведе експертни бизнес дискусии и в градовете Шумен и Плевен

14:40 | 06.06.22 г.
Автор - снимка
Създател
Представители на имотния бранш ще коментират пазара във Варна на 7 юни

След тържествената церемония по връчване на седмите „Годишни награди на Imoti.net“, водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net продължава мисията си да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите с провеждането на експертни бизнес дискусии в различни градове в страната.

По време на работните срещи представители на имотния сектор, бизнеса и браншови организации ще коментират актуалното състояние на пазара на недвижими имоти и тенденциите за развитието на сектора както на регионално, така и на национално ниво. Бизнес дискусиите се организират под надслов „За по-добра среда на живот“ с водещ Снежана Стойчева, управител на Imoti.net.

На 7 юни, в хотел Graffit Gallery Design Hotel, Варна, от 10 часа, ще бъде открита предстоящата бизнес дискусия в морската столица. Сред участниците в работната среща са Благомир Коцев, областен управител на гр. Варна, Илиян Илиев от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие, Борислав Точевски от Националната асоциация на строителните предприемачи, Георги Грунов от агенция за недвижими имоти „Имоти Премиер“ – Варна, Мария Златева от агенция за недвижими имоти „Купи в България“ – Варна, и Даниела Иванова от Пощенска банка.

Освен да анализират развитието на пазара на жилищни и ваканционни имоти във Варна и региона и да очертаят преобладаващите тенденции в новото строителство, експертите ще обсъдят още нивото на търсене за жилища, предпочитаните райони в и около морската столица, възможностите за устройване на обществени пространства и дигиталните решения в жилищното кредитиране.

Пълната програма с датите и участниците в работните срещи ще откриете ТУК.

Веднага след това, на 8 юни сайтът за обяви за недвижими имоти Imoti.net ще проведе следващата си работна среща в гр. Шумен, в хотел Contessa, от 10 часа, където представители на имотния бранш ще коментират актуалното състояние на сектора в града и региона. На 10 юни, в Парк Хотел Кайлъка, гр. Плевен, ще се състои и поредната от серията бизнес дискусии за развитието и бъдещето на пазара на недвижими имоти.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2022г. се провеждат за седма поредна година и отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2021 година.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда с подкрепата на Bulgarian Properties, ERA недвижими имоти, ЗАД „Армеец“, Сандер Корект недвижими имоти, Явлена недвижими имоти, Софконсулт и FREYWILLE. Официален автомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и Volkswagen.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:49 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още