Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Шолц, Макрон и Драги: Искаме Украйна в ЕС

Очаква се в петък Европейската комисия да даде препоръка за това дали нападнатата страна може да получи статут на кандидат-член

   1| 2| 3    
0
 
3
 
24
Alex Silver до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Фашистка европа предпочита нацистка Укрия, вместо Турция, която кандидатства за ЕС вече триесе и кусур години. Краставите магарета през девет села се сдушват.
0
 
2
 
23
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Чучyло - мюсюлманите в Русия са между 9 и 10 милиона. Който иска навсякъде ще намери това като информация. И важното е, че те са си нормални руски граждани, а не талибански екстремисти като чaлмите в западна Европа. А кои искат да работят и правят бизнес в Русия - се видя в Петербург - гости от 144 държави, и това въпреки ИНДИВИДУАЛНАТА такса за участие от 16 000 евро. Прочети какво се случи с форумът на страните от Северна и Южна Америка, който се опита да организира Ръкуващият се с призраците.... провали се, защото мнозинството държави просто отказаха да участват !!! По същия начин миналата година на срещата на тихоокеанските държави, организаторите изобщо не поканиха САЩ !!! Реално вече почти никой не иска да прави бизнес с американците - това, че те се самонатрапват с изнудване и рекет е друга работа.
0
 
0
 
22
bvg
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Любопитен съм какво ще стане, ако включат Украйна в един общ пакет с РСМ и Албания. Дали нашите посерковци ще се посерат.
0
 
1
 
21
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Украйна в ЕС значи. Досещам се на къде ще потекат еврофондовете. Няма да е към България. На срещата Зеленски сигурно им е показал чертежите, какъв дворец иска да му построят.
0
 
1
 
20
Otka4eni reformatori до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Слава украйна или там каквото е останало от нея.таварищ ватник.. нещо кръвното ти е височко май. Още може не бой се. дяда путин ще се погрижи за това....
5
 
1
 
19
Dr. Vatnikov до: Valentin13
преди 2 седмици
Даже не си на нивото на нокътя ми на кутрето на крака, копейниче, като ти чета глупостите :)))) руплата е тотално неконвертируема от месеци, никоя институция не я купува. Могат само да ти продадат. В момента е като лева преди 89та - уж струва 90 стотинки долара, ама е само за някои другари, реалната цена беше 3-5 лева. 0 познания, седни си.
2
 
2
 
18
zelka007 до: Valentin13
преди 2 седмици
Ако бях завършил НВУ Васил Левски като теб и аз щях да съм титан на мисълта , ама не съм . Не ме приеха . Тъй че , попивам мъдрост от споделените ти епистоларно сентенции ... :)))
2
 
2
 
17
Valentin13 до: zelka007
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
ти май се отказа да повтаряш до откат как зелената технология ще победи и се включи и ти в политиката. доста слабо, разбира се, както и другите ти изявления
2
 
3
 
16
Valentin13 до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
ти си безполезен и.ди.от, иначе нямаше да висиш ден и нощ тука. да се светна - руската рубла е най-добрата през последните 3 месеца и още ще има.
3
 
4
 
15
Dr. Vatnikov до: julian12
преди 2 седмици
Да, копейник, ИЗОЛАЦИЯ от целия цивилизован свят! Скоро може да търсите Еритрея да ви доставя жизненоважната за икономика и инфраструктурата технилогия. Всъщност много скоро ще разберете какво е да си срещу целия цивилизован и развит свят...докато не свършат резервните части... после като с хартията, дето се отложиха за наесен матурите! Скоро, само имайте търпение!