Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Агресивната автокрация на Путин изпарява меката сила на Русия

Войната срещу Украйна предизвиква културен разрив със Запада, който може да продължи далеч в бъдещето

   1| 2| 3| 4    
0
 
0
 
31
Императорът до: Lemon's
преди 1 седмица
А с теслички не съм се занимавал никога, б0клyци не държа.
0
 
0
 
30
Императорът до: Lemon's
преди 1 седмица
Лимончик, ако репликата ти е към мен: пиша в инвестиционен сайт, защото съм инвеститор. Питай Микроцефалчик, а и не само него: чий го дирят тук? За лузърството, дядо Уорън право каза веднъж: че когато приливът се оттегли, вижда се кой е плавал без гaщи. Защото това се случва и докато някои, дето се мислеха за турбог-ъзета, сега са с два крака в мечешкото и реват като битти мулета, а аз съм си още на зелено.
0
 
1
 
29
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Микроцефалчик, толкова си комичен и жалък, че изказванията ти трябва да се колекционират, а като се озъбиш, туловището ти да се препарира за почуда на бъдните поколения. Къде точно укропите да пребили руснаците? А те воюват точно на терен, защото укрите се крият като мишкуняци зад жени и деца. Руснаците ако искаха, да са ги заличили отдавна с ракети и бомби. Как хе 200 000 руснаци са пияни слабаци, хем милион укропи само отстъпват пред тях?
0
 
0
 
28
Императорът до: Solar Power
преди 1 седмица
Хаха и как ще ги накараш? Русофобските желания са доооста по-големи от възможностите им.
3
 
1
 
27
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Правилата диктува победителят. СССР един път стана жертва на празноглавци или предатели. Опита се да покаже на Запада добрите си намерения. Позволи обединението на Германия. Изтегли си окупационните войски от ГДР. Тогава се говореше за Европа от Ванкувър до Владивосток. Оказа се обикновено будалкане. Договорите с нанглосаксиите не струват дори хартията, на която са писани. Примери безброй - излизане от договора за ракетите с близък и среден обсег, излизане от договорите за ПРО, стратегически въоръжения. Щатите не са подписали договора за забрана на бактериологичните и биологични оръжия, почти не са унищожили химическите оръжия и т.н. Смятат, че имат правото на силния, погазвайки силата на правото. Прекият резултат е все по-реалната възможност за ТСВ, при това ядрена. И това е заради парвенютата-държавници, които са много далече от реалността. Пресен пример - възникване на сериозна енергетическа криза на равно място, използвайки икономиката за политически цели. Знаем какво следва след такива безумни действия.
3
 
2
 
26
Solar Power до: Alex Silver
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Аз не съм против нормалните руснаци. Против руската политика съм. Тази политика тормози и България над 200 години. Нещата са простички. Прибират се там откъдето изпълзяха, кримска облат си остава автономна както беше и преди. Руснаците плащат репарации и се извиняват за жертвите и разбира се трябва да се надяват на прошка... така както го направиха немците. Толкова е просто ...
0
 
2
 
25
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
"Империите най-често се раждат на бойното поле, но умират в книжарницата." - много добър извод :)
2
 
3
 
24
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
И разбира се, Путин виновен за всичко. Но какво му е направил Путин на него лично на драскача, няма да намерите отговор. Най-много общи приказки за страшния диктатор. Добре, за диктатора ясно. Но какво ви е направил Чайковски, че забранявате "Лебедово езеро", защо отново се горят книги, както преди 1939г., този път на Толстой, Достоевски, Тургенев? Защо се гонят руски студенти от западни университети? Защо се гони и унижава всичко руско? Нали Путин е виновен? Или е виновен целият руски народ? Тогава и да махнат Путин, руският народ си остава вовеки виновен? Нали не са евреи, в какво са виновни? Пълна прилика с 1939г. Но за разлика от тогава, РФ разполага с възможността за половин час да унищожи света 10 пъти. И за тия, които си търсят белята с втъпясаното си безумно поведение, това може да стане факт. Ще идат зян шарените им гашти.
2
 
6
 
23
zelka007 до: Императорът
преди 2 седмици
рассия не е в Европа , нито политически нито културно ... не я присламчвай ... :))) ... и второ , рассиският внос на стомана в ЕС е несъизмерим с европейското производство като обем и качество 138млн тона с/у 1,4млн тона внос ... ти сериозен ли си за каменната ера ?!
1
 
6
 
22
Lemon's до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Поздравления за отговора, все едно аз съм го писал.Изключително съм изненадан в инвестиционнен сайт да пишат такива лузъри,защото от далеч си личи, че са такива. Този елемент "погребва" Европа /цивилизацията/ повече от десет години, а шортва акциите на Тесла от както бяха $200. Затова е озлобен и настроен за рашките. Странното е, че продължава да се изявява...