IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Imoti.net с бизнес дискусия за имотния пазар в Стара Загора на 22 юни

Очаквайте експертното събитие в хотел Верея от 10 часа

11:08 | 20.06.22 г.
Автор - снимка
Създател
Imoti.net с бизнес дискусия за имотния пазар в Стара Загора на 22 юни

Отговорите на въпросите какъв е пазарът на жилищни имоти в Стара Загора и региона, какви са новостите и очакванията за пазара на недвижими имоти у нас през 2022 г. и още - ще разберете в експертната бизнес дискусия, която водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира на 22 юни, от 10:00 часа, в хотел „Верея“ в Стара Загора.

Водещ на срещата ще бъде Снежана Стойчева – управител на Imoti.net, която ще модерира експертните разговори на тема „За по-добра среда на живот“.

В дискусията гл. ас. д-р Мирослав Владимиров от ЕРА недвижими имоти ще разкрие какви за тенденциите и очакванията за пазара на недвижими имоти у нас през 2022 г. Дигиталните решения в жилищното кредитиране ще бъдат коментирани с Даниела Иванова от Пощенска банка, а последните европейски проптех решения за агенции за недвижими имоти ще бъдат разисквани от Силвия Павлова от PropTech Bulgaria.

За финал дискусията на Imoti.net ще обърне внимание на развитието на община Стара Загора. Специално пред гостите представител от общината ще разкаже какви са плановете за развитието на града и региона.

Веднага след срещата в града, екипът на Imoti.net ще продължи към Бургас, където ще проведе финалната си бизнес дискусия от поредицата „За по-добра среда на живот“. Пълната програма с датите и участниците в работните срещи ще откриете ТУК.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2022г. се провеждат за седма поредна година и отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2021 година.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда с подкрепата на Bulgarian Properties, ERA недвижими имоти, ЗАД „Армеец“, Сандер Корект недвижими имоти, Явлена недвижими имоти, Софконсулт и FREYWILLE. Официален автомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и Volkswagen.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:16 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още