Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Евробарометър: Одобрението на санкциите срещу Русия е най-ниско в България

Страната ни е и сред държавите с най-нисък дял на хората, които определят членството в ЕС като нещо добро за страната

   1| 2    
0
 
0
 
16
data до: pinoccio
преди 4 дни
Хахахах , абе пич , де ги четеш тия небивалици ? Искаш да гледаш домати ли ? Ми давай , кой те спира. Ама проблема е че си форумен коректор дето следи за правописни грешки . Давай - има и пипер хора който гледат , и чесън и и домати ама не става у форума в инвестора за некви смешници . Както казах - идея нямаш за кво пишеш .
0
 
0
 
15
pinoccio до: data
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Какви оранжерийни домати, бе, най-големият производител на домати в България е италианец и изнася всичко навън, не знам накъде, защото Италия е задръстена от домати. И не става въпрос за оранжерии. Къде сме ние и защо италианците ни вършат работата? Внасяме 70% от зеленчуците по официална статистика при положение, че можем да храним 5 Българии със земеделие, защото вече сме 6 милиона. И чесън не се пише "чесан", неграмотнико, освен ако нямаш предвид - вчесан. Има вчесан и невчесан, мит и немит, но да не бъдем цинични. И ако някой е направил пари с него , на пазара го няма никакъв. И много добре знам какво пиша, защото и песовете знаят това. По-добре ме опровергавай, вместо да ме апострофираш. Образованието не минава нивото на това на някогашното помощно училище и резултатът плачевен.
1
 
0
 
14
data до: pinoccio
преди 4 дни
Хаххахах , ама абсолютно незнаеш за кво пишеш . Познавам хора направили добри пари от чесан , апропо и тебе никой не те спира . И за доматите изобщо не си прав - нема как оранжерийното производство в бг да е рентабилно при положение че имама топли страни с който граничим
0
 
2
 
13
pinoccio до: khao
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Съжалявам, но поради ръста си ми до ташшаците и не мога да ти обръщам внимание. Ако искаш - играй си на "Свири, свири щурче", за повече не стига.
3
 
2
 
12
khao до: pinoccio
преди 4 дни
Няма профилна снимка
а китайския пинко дали плаче по същия начин.... първи сме по чесън, а жито внасяме от Франция сглобен в заводи за самолети! ... и монокултурА не са растения, а метод на земеделие, тролю ! :):) ... тоест и чесъна може да се гледа така! .. чул нещо в пенсионерския клуб и сега идва да трооли!
2
 
3
 
11
pinoccio до: data
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Запознай се къде се засяват монокултури - там, където има латифундисти и партизански движения. Ако благодатна Франция изкара 100 млн. тона пшеница и внася домати и чушки от Египет - как ти се струва? Субсидиите от ЕС доведоха нещата дотук - първи сме по пшеница, лавандула, рапица, а внасяме чесън от Китай, сглобяван в заводите за шарнири.
3
 
1
 
10
khao до: Императорът
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Първо кой нормален ходи да коментира в страницата на европарламента у фейсбук? инае в пенсионеркия клуб в който ходиш са 100% за русия и това е меродавно,.. даже и в нашата държава повечето сме за Украйна и срещу Росия! ... в моята компания тоя процент е над 70, като най тъъъпите ми познати са за путин!
2
 
1
 
9
khao до: pinoccio
преди 4 дни
Няма профилна снимка
можем... стига лъга!
2
 
2
 
8
Solar Power до: Solar Power
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Дори смея да твърдя,че след 1989-та нямаме демокрация и още нямаме такава. Отново е някаква руска хибридка в угода на русия с тези 90% газови и петролни и всякакви енергийни зависимости.
2
 
3
 
7
Solar Power до: Императорът
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Аз пък дори живея от време на време в Германия и изобщо не виждам такова нещо. Хората си живеят, уважават другия и най-вече неговата СВОБОДА !Виж и кои са на първо място в статистиката после виж и защо са най-богати. Истински соц има в Дания / Норвегия и т.н. Тук в БГ никога не е било соц а някаква коминтернска измишльотина...