Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Отрицателните лихви трябва да изчезнат през септември, смята представител на ЕЦБ

Някои членове на еврозоната може да изпаднат в техническа рецесия, но не зависи от ЕЦБ да реши всички проблеми на Европа, смята Петер Кажимир от ЕЦБ

1
 
7
 
3
nkavrakov1982 до: pass
преди 2 седмици
Човека ти казва-оправяй се бре На въпрос за инструмент на ЕЦБ в помощ на цялостта на еврозоната Кажимир посочи, че страните трябва да решат собствените си проблеми и банковият и фискален съюз би трябвало да е завършен."Не трябва да забравяме, докато създаваме такъв инструмент, че не зависи от ЕЦБ да реши всички проблеми на Европа. Когато говорим за фрагментация, често става въпрос за това, че се *** на грешната врата. Ключът за европейските икономи е да се модернизират, да бъдат по-устойчиви, изправени пред проблеми", допълни Кажимир.
2
 
8
 
2
преди 2 седмици
Ама как така ?Какви ги приказвате ?В България набълбукалите се с кредити очакват някой пак да ги спасява,я държавата я някой друг ,взимат кредити и сега хоп имало война и трябвало лихвите им да са ниски или държавата да им поемела поскъпването на кредитите ,а га ядоха кифтета не риваха имаше една приказка ?
7
 
2
 
1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Добре, да изчезват отрицателните лихви през Септември, но нека да не е този Септември, а по-нататък. Няма за къде да се бърза.